Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozka Aga

Zapraszam na darmową wróżbę. :)

Polecane posty

Pierwszych 5 osób. Osoby te mają spełniać warunki: - być pełnoletnie, - podać imiona i daty urodzeń wszystkich osób, których dotyczyć ma wróżba, - zadać JEDNO konkretne pytanie (bez pytań typu - co mnie czeka w przyszłości?), - jednak pytanie te nie może dotyczyć śmierci czy gier losowych, - proszę także o nie zgłaszanie się kobiet w ciąży. Pozdrawiam i czekam na chętnych, Aga

Gość pampampam.
31 grudnia 92r.-martyna 17 marca 93-mateusz co pani może powiedzieć o tej znajomości?

Gość Marta...........00
04.08.1989 Jak potoczą się moje sprawy uczuciowe?

Jesteście w związku czy tylko się spotykacie i pytasz czy macie szanse na związek? ;)

Gość Jestem gotowa na prawdziwą wró
agnieszka 14.08.1977 Kiedy sie. skończy moja samotność.

Gość mama ze szczecina
agata 05.05.1982 co z moim małzenstwem

Gość grruuubbbbaa 07
malgorzata 14.03.1970 lee 29.03.1968 co z naszym zwiazkiem?

Gość dfvsdfsxfxsgfxzfzs
karolina 29.01.1985 kiedy dziecko i jaka płeć

Gość rikarika
witam mam juz 8 miesecznego synka w listopadzie chcemy sie zaczac starac o drugie kiedy zajde znow w ciaze to nastapi i jaka bedzie plec? 2 grudzien 1986

Gość pampampam.
nie jestesmy w związku, spotykamy się czasem, ale chciałabym się dowiedzieć czy on jest szczery wobec mnie i czy coś z tego będzie?

Gość mama ze szczecina
zapomnialam podac drugiej daty 20.01.1982 artur

Dziękuję, mam 5 osób. 1. pampampam. 2. Jestem gotowa na prawdziwą wró 3. Marta...........00 4. mama ze szczecina 5. grruuubbbbaa 07

Gość dfvsdfsxfxsgfxzfzs
no ja byłam 6 przyjmij i mnie proszę

1. pampampam. Martyno, Mateusz jest chłopcem opanowanym, jednak ma tendencję do wyolbrzymiania problemów, które obiektywnie nie są zbyt istotne. Co do Twojego pytania, to nie widze tego, zeby Cię oszukiwał, ale nie widze także trwałego i stabilnego zwiążku.

Dobry wieczór wrózko, wysłalam Ci wczoraj emaila? Mam pytanie czy dotarł? :)

2. Marta...........00 Marto, masz tendencję do brania zauroczenia za miłość. Często przez to spotykają Cię rozczarowania. Masz tendencję do dramatyzowania, jednak tylko na niewielką skalę, ponieważ szybko zapominasz o tym, co wyprowadziło Cię z równowagi bądź unieszczęśliwiło. Co do Twojego pytania, to widzę, że obecnie ktoś się przy Tobie „kręci, może nie koniecznie na gruncie uczuciowym, ale przyjacielskim. Niemniej jednak, według mnie nic z tego nie będzie. Do 2 lat powinnaś spotkać faceta, z którym wejdziesz w stały i stabilny związek.

Tak, wszystko dotarło, ale obecnie mam jakiś problem z pocztą, ale proszę się nie martwić, dostanie Pani odpowiedź. :)

Dobrze poczekam, choc przyznaję że niecierpliwie troszkę :) oddaję Panią innym pytającym. Pozdrawiam:)

3. Jestem gotowa na prawdziwą wró Pani Agnieszko, bywa Pani zamknięta na otoczenie. Czasami boi się Pani przyszłości. Niemniej jednak lubi Pani, kiedy życie szykuje Pani coraz to nowe niespodzianki. Przeważnie wierzy Pani tylko sobie i liczy tylko na siebie. Jeżeli chodzi o grunt uczuciowy, to w związkach chciałaby Pani dominować. Bywa Pani zaborcza. Ogólnie jest Pani osobą czułą i delikatną, ale kiedy coś idzie nie po Pani myśli, to staje się Pani w jednej chwili oschła i zimna. Co do Pani pytania, do roku czasu powinna wejść Pani w związek, najprawdopodobniej będzie to mężczyzna z trygonu ziemskiego.

dziękuję, zgadza się opis mojej osoby:) A co oznacza mężczyzna z trygonu ziemskiego? Nic mi to nie mówi.

4. mama ze szczecina Pani Agato, Pan Artur ma w swojej naturze to, że nie lubi ścisłych relacji. Jest raczej zalatanym facetem. Żyje teraźniejszością i rzadko kiedy myśli o przyszłości. Bardzo ceni sobie wszelkie zmiany. Bywa nerwowy i niespokojny. Jest facetem spontanicznym. Jest to taki trochę duży chłopiec. Co do Państwa zwiazku, to niestety mi się rysuje tutaj rozpad relacji, jednak karty nie zaznaczają tego jako definitywnie zamknięty rozdział. Jeżeli zależy Państwu na Waszym małżeństwie to musicie włożyć w nie dużo pracy, a wtedy na pewno wszystko się uda. - - - Trygon ziemski to osoby spod znaku Byka, Panny i Koziorożca

Gość mama ze szczecina
dziekuje bardzo

acha, dziękuję za odpowiedź.

Gość takie tam pytanie
Edyta 10.12.1988 kiedy wejde w jakis zwiazek z facetem? kiedy go poznam?

5. grruuubbbbaa 07 Pani Małgorzato, Pani jest kobietą pozornie chłodną i zamknietą, jednak w głebi duszy jest Pani romantyczką. Wszystko przeżywa Pani intensywnie, ale niestety tylko w środku. Co do Pana Lee, to jest on facetem, który często nie ma swojego zdania. Bardzo boi się krytyki skierowanej w jego kierunku. Niestety tak jak i u Pani, okazywanie emocji nie jest jego mocną stroną. Co do Państwa związku, to macie Państwo duży potencjał na bycie dla siebie partnerami docelowymi, niemniej jednak musicie włożyć w to dużo pracy.