Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Korpondyna

Powróżę. Wahadełko

Polecane posty

Pozostały tylko 2 osoby, które moga dzis skorzystać z pomocy wahadełka. Prosze o pytania na które odpowiedz może brzmiec TAK lub NIE. Prosze także o zapoznanie sie z 'regulaminem' w pierwszym poście.

Gość heytyethtgj
czy darzy mnie on jakims uczuciem blagam o wrozbe dominika 06.07.1992 przemyslaw 27.04.1982

Gość onaoanaaaa
a mi??? kto powrózy bede w kolejnej ciazy? bedzie chlopak? bedzie dziewczynka? a mi nie opsowedzials czekam!!!!!

Gość onaoanaaaa
cwikla kopytko idz sie lecz:O

To pani 2 pytanie. Pierwsze było bez odpowiedzi. Zobaczymy... tgrurty6rtu a czy cos czuje do mnie przemek 27.04.1982 ? TAK Więcej nie mogę Pani wróżyć. Przynajmniej nie dziś. Nie można igrac z takimi rzeczami. Równiez dziękuje.

Gość onaoanaaaa
tak sie sklada ze mamjuz dziecko hahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahaahhahhahhahahahahahahahahaha

onaoanaaaa - powtarzam drugi i ostatni raz. PROSZE ZAPOZNAC SIE Z REGULAMINEM WYZEJ. Odpowiadam na pytanie na ktore moge odpowiedziec TAK lub NIE. Prosze o ponowne zadanie konkretnego pytania!

Gość WRÓZKA OD SIEDMNI BOLESCI
DOBRE:D

ona jest chyba niepoważna, przyszła tu wyśmiewać się z wróżb, a nie szukać rady, zresztą nie wiadomo które to podszywy :/

Gość onaoanaaaa
co za wstretne podszywy:O to wyzej to nie ja pisalam ok zapytam inaczje bede w ciąży? bedzie dziewczynka? bedzie chlopiec? 2011? 2012?

W zwiazku z tym, ze jedna Pani zadala 2 pytania, udzielę pomocy wahadelka jeszcze 2 osobom. Zapraszam do zapoznania sie z PIERWSZYM postem.

Gość onaoanaaaa
cwikla kopytko a ty sie nie wypowiadaj jak nie wiesz o co chodzi ok? tym razem to nie podszyw a podszywom dziekuje:O

Gość Marta...........00
04.08.1989 Czy mój obecy partner będzie moim mężem

onaoanaaaa bede w ciąży? TAK Na reszte pytań WAHADEŁKO WARIUJE, co może oznaczać, że po prostu nie zna jeszcze odowiedzi. Prosze pamietać - przyszłość stale się zmienia..

Marta...........00 04.08.1989 Czy mój obecy partner będzie moim mężem NIE Wiem, że to może niepokojące ale tak wskazuje wahadełko. Proszę jednak dokładnie przeczytac mój pierwszy post.

Gość andzia andzia andzia
A ja mam pytanie, jaka jest sprawdzalność Twoich wróżb? Tych z wahadełka? Bo słyszałam rózne opinie o tego typie wróżb, że różnie z nimi bywa właśnie.