Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkeest

jak nawiazac kontakt-

Polecane posty

Gość alkeest

spodobal mi sie pewien chlopak, jest młodym weterynarzem. Jezdze do niego po rozne odrobaczenia, karme itp. Ma moj numer tel, mail. Mamy kontakt, jest sympatyczny. Jak pokazac ze podoba mi sie? nie jestem nachalna. Niestety nie widze zainteresowania co do mnie, wiem ze jest samotny. A moze on mysli ze ja mam kogos? jak zaczac?

Gość alkeest
on jest zapracowany, jak twierdzi nie ma czasu na internet nawet. Nie znam go i nie wiem czy jest taki wstydliwy czy moze nie chce nowego zwiazku, albo ja mu sie nie podobam.. jak to wyczuc?

Zaproponuj raz coś, zobaczysz reakcje (nawet jak nie będzie miał czasu to i tak wyczaić będziesz mogła), jak mu się nie podobasz przecież nic się nie stanie a będziesz już miała pewność.

Gość alkeest
co ciekawe dzieli nas kilka lat róznicy, a mowimy do siebie na Pan/i. Przez przypadek zaczełam do niego mówic na 'Ty'. Niestety nie zaproponował bym tak sie zwracała. Przeprosiłam, on uśmiechnął sie i powiedział nie szkodzi.

Gość alkeest
mój poprzedni facet, nie zwracał na mnie uwagi twierdzac pozniej " ze nie myslal ze on moze mi sie podobac dlatego odstręczal nawet mnie, czul sie za zly, brzydki do mnie.

Ale może to sprawdzić, c'nie? sprawdzić może - ze nie jest zainteresowany :P

mój poprzedni facet, nie zwracał na mnie uwagi twierdzac pozniej " ze nie myslal ze on moze mi sie podobac dlatego odstręczal nawet mnie, czul sie za zly, brzydki do mnie. skoro księżniczka jest za ładna dla facetów , to niech siada na kolana .... wtedy zazwyczaj zaczną sie interesować...

Gość alkeest
z drugiej strony, gdyby zaczol mnie zapraszac albo pisac sms-y moglabym pomyslec ze kazda tak łapie.. moze on sie wstydzi ze tak pomysle?

Gość alkeest
tyle, ze on nie jest w tym gabinecie sam. Jest starszy weterynarz i jego szef. Teraz trafiałam ze był sam, ale co mam przy nich go podrywac? :(

Gość alkeest
jak nie bede nic robic to on pomysli ze bylam mila, jako klientka..

Gość alkeest
bum bum

Gość alkeest
hm??