Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luzklarita

jak podwyższyć ciśnienie?

Polecane posty

Gość luzklarita

mam niski ciśnienie rano 100/56 po 2 kawach w dzie 107/65 wieczorem 109/59 kawa to jedyny sposob?? swego czasu pilam duzo, fakt pomaga, ale teraz juz nie dam rady tyle pic:/

Gość Morena89
teżmam niskie i ćwiczę, żeby było wyższe- rower, pilates - codziennie

Gość idhfoiwf77
ja mam 90/60 i żadne kropelki ani tabsy nie działają .Ale jak poczytam kafe i napiję sie kafe to rośnie

Gość luzklarita
no może nie jest takie najnizsze, tez kiedyś miałam 90/60 jak trosze przytyłam to się podwyższyło ale bez rewelacji jak widac czasami spada mi mocniej, mam bóle głowy senność, nie przeszkadza wam te ciśnienie? czasami uprawiam sport ale to raczej jak sie dobrze czuje, czyli cisnienie 65 conajmniej bo inaczej to bym chyba spadlla z roweru:/ ciekawe jak z solonymi rzeczami, skoro sa niewskazane dla wysokocisnieniowcow, to moze niskocisnieniowcy powinni jesc;)

Gość kandydatka na synowa
koniak podobno pomaga :D

Gość luzklarita
wogóle alkohol podnosi ponoć:)może sprówować pic lampke winka albo koniaczku, tylko bym nie chciala zeby mi to w krew weszlo:D

Gość zuzia88
hej! ja właśnie zmierzyłam97/46 (robie to kilka razy dziennie od m-ca) i wczoraj miałam 101/39, moje samopoczucie zmieniło się po przyjeżdzie z wakacji z polski do Norwegii, co mnie bardzo zdziwiło, gdyz nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem, POZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO CIEPLUTKO!!!

Gość dupka jelenia
homeopatia jest cudna poza tym duzo adrenaliny!!! plyny i specyfikki poprawiajace krazenie takie jak np imbir lub milorzab tez moga pomoc oczywiscie niezle za tez psychotropy, zawsze je polecam

Gość miki

Jeśli chcesz kupić ciśnieniomierz to sensowną opcją będzie kupić zestaw bo wyjdzie nieco taniej. W aptece ostatnio widziałem od Sanity ciśnieniomierz SmartCardio w połączeniu z pulsooksymetrem DuoControl i przy takim zestawieniu znacznie taniej można kupić więc na pewno to sensowna opcja.

Gość arek

W tym roku kupowałem na dzień babci i dziadka ciśnieniomierz, ale nie bardzo wiedziałem co kupować, bo nie mam żadnej praktyki z takim sprzętem, ostatecznie więc polecili mi w aptece Senior Sanity i faktycznie dziadkowie są zadowoleni, model wygodny, łatwy w obsłudze.