Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daruu

Do wszystkich kafeterian,B.Ważne codzi o was!!!!!!

Polecane posty

Gość daruu

Wchodzę tu bardzo sporadycznie(z ciekawości).Czytając listę tematów,i wypowiedzi na niektóre z nich dochodzę do wniosku,że tu piszą przeważnie sami sflustrowani,chorzy na głowę,zboczeni imbecyle/ki.A osób pisących naprawdę na bardzo poważne tematy,i mających naprawdę poukładane w głowach jest bardzo niewiele.Chciałbym abyście podchwycili mój temat,i napisali o swoich odczuciach na ten temat.Co myślicie,dlaczego,itd........Osobiście doszedłem do wniosku,że aby tutaj choć częściowo"oczyścić atmosferę",z tego całego gówna,głupoty,chamstwa,i nieprzyzwoitości,i małolatów najlepiej by było jesli by Właściciel tego Portalu wymagał podania adresu E-Mail przy umieszczaniu nowych tematów,czy odpowiedzi na nie.Ludzie stali by się mniej anonimowi.A co za tym idzie nie pozwalali by sobie na to co teraz,albo by tu ich nie było wcale.A może macie inne pomysły?

Wchodzą też takie męczybuły i Stefki Burczymuchy jak Ty. Takich też należałoby spacyfikować. :) 🖐️ A co do maila..i co to zmieni? :D Maili możesz mieć jakieś biliardy i co? :D Najlepszy byłby scan dowodu osobistego. :classic_cool:

Ile troski w tej wypowiedzi... Rozumiem, że martwisz się o onanistów z kafe? :-)

Film za 50 minut. Nie chce mi się wychodzic spod kocyka. 😴 A tak w ogóle to proszę sie nie odzywać do mnie. :O Andrrrr :) 🖐️

Gość daruu
Nie od dziś wiadomo,żenet to strata czasu.Może tacy jak ty(piszę do Vera) są na tyle ograniczeni,i nieprzystosowani,że nie radzą sobie w Realu,tylko uciekają w Neta?A swoją drogą to może wypowiesz się na temat konkretnie.A nie wyskakujesz jak większość tutaj na początek z jakimiś głupimi odzywkami.Jeśli uważasz,że pomysł z e-mailem nie jest najlepszy,i że można miec ich wiele.To dla poparcia,potwierdzenia tego co myślisz,i piszesz podaj swojego e-maila wraz z następną odpowiedzią.Masz honor,i zasady to potwierdz to.Jeśli nie to oznaczać bendzie,że jesteś jak ta chorągiewka na wietrze.....Co innego mówisz,co innego myślisz,a jeszcze co innego robisz.Generalnie gówno warta.

Gość daruu
Jeśli prawdziwy,to zwracam Honor........

Napisz mi mail a odpiszę. 🖐️ Poza tym, na tenże email chociażby Androgen wysłał mi wiadomosć, takze sprawdzone und potwierdzone. :classic_cool:

Gość daruu
sarzyna1213@znajomi.pl

Gość daruu
Dziwie sie wam,że marnujecie tyle czasu np.na te głupoty........mi.Neta.....Ja siedzę na platformie w Norwegii,więc nie mam wyjscia,a wy?

Ja zastanawiam się za każdym razem, kiedy tu wchodzę. Dobrze, ze ciągi kafeteryjne zdarzają się rzadziej i trwają krócej. :) 22 minuty :classic_cool:

Gość a ja jestem tak
zatyrana ,że jakbym miała wieczorem jechać do znajomych to wolę na kafe posiedzieć.

Gość pan ambasador
daruu co jeszcze może pesel adres i kaucja? jest pełno forów gdzie trzeba się się rejestrować na skutek czego nie ma podszywów a podszywy są solą tego forum

Gość 2314651
Stałem teraz z namiocikiem utworzonym z bokserek i mojego stojącego penisa. Nie długo trwał ten stan rzeczy, bo zaraz zsunęła mi i te bokserki, a sterczącego fiuta wzięła w dłoń i zaczęła nim powoli, rytmicznie poruszać. Teraz już nie mogłem uwierzyć w to, co się dzieje. Ola popatrzyła mi w oczy, a usta zbliżyła do wyprostowanego penisa. Najpierw zaczęła pieścić go samym językiem, lizała z początku sam czubeczek, potem całą jego długość i jądra. W końcu stało się to, na co już nie mogłem się doczekać. Wzięła go do buzi i rytmicznie poruszała głową. Ssała, zataczała językiem wiraże, lekko przygryzała. Z czasem coraz szybciej poruszała ustami, a ja coraz bardziej się podniecałem. Nie chciałem, by na lasce skończyła się nasza zabawa, więc powiedziałem, że chciałbym jeszcze poczuć jej ciepłą cipkę. Na chwile wyjęła mojego fiuta z ust i powiedziała, że mamy dużo czasu i wróciła do swojego zajęcia. Ssała go jeszcze mocniej, obracała językiem szybciej i szybciej też ruszała się jej głowa. Niedługo potem poczułem zbliżający się szczyt. Ostrzegłem o tym Olę, bo nie wiedziałem, czy lubi spijać spermę, ale ona nawet na chwilę nie przerwała obciągania. Wytrysnąłem w jej ustach, a ona łapczywie spijała wszystko, co tylko mogła. Ale mój orgazm był tak potężny, że nie nadążała i nasienie spływać zaczęło jej z ust na brodę. Było mi cudownie, stałem oparty o ścianę i nie trzeba było mi nic więcej. Ola wytarła ściekającą spermę, wstała i popatrzyła mi w oczy. Wiedziałem, że teraz czas, bym ja ją zaspokoił. Kucnąłem przed nią i odchyliłem na bok majteczki. Starannie wydepilowana cipeczka ukazała się moim oczom. Czarne włoski tworzyły tylko cienki paseczek, poza tym nie było ani jednego. Czułem zapach jej podniecenia, jej śluzu. Wysunąłem język i delikatnie zacząłem pieścić wargi sromowe. Z początku po wierzchu, potem wdarłem się trochę dalej i zawadziłem o łechtaczkę. Dziewczyna wydała z siebie stłumiony jęk. Zachęcony jej reakcją zacząłem drażnić tę różową kuleczkę. Była tak nabrzmiała, że wziąłem ją do ust i zacząłem ssać. Ola jęczała już bez przerwy. Bałem się, że któryś z gości może to usłyszeć, ale w końcu co nam mogą zrobić za seks w toalecie? Zdjąłem dziewczynie majtki, było na nich dość dużo śluzu ? musiała być nieźle podniecona. Jeszcze przez chwilę pieściłem łechtaczkę, po czym stwierdziłem, że szkoda, by marnowały się takie soczki. Zjechałem trochę niżej i zacząłem oblizywać słodki nektar z jej różowiutkich płatków. Było go dużo i bardzo mi smakował. Wepchnąłem Oli język w cipkę w poszukiwaniu jeszcze większej ilości ciepłego śluzu i znalazłem go. Ona sama jęczała bez przerwy i przyciskała moją głowę do swej cipeczki. Z zapałem lizałem jej gniazdko, ale było to za mało, żeby doprowadzić ją do orgazmu. Wsunąłem więc w cipkę paluszek, dziewczyna jakby chcą czuć go jeszcze głębiej ugięła kolana i troszkę obniżyła biodra. Lizałem coraz szybciej, zahaczając co i raz o łechtaczkę, ssąc ją i przygryzając, co sprawiało jej niemałą przyjemność. Jednocześnie włożyłem w cipkę drugi paluszek, potem trzeci i rytmicznie ją nimi posuwałem. Po kilkunastu sekundach takiej pracy poczułem na palcach skurcze pochwy, a dziewczyna wydała z siebie długi okrzyk, po czym opadła na ziemię. Siedziała pod ścianą z zamkniętymi oczami i powtarzała chyba sama do siebie: ?o, tak; tak?. Wyjąłem rękę z jej pochwy i oblizałem ze śluzu. Kiedy Ola doszła do siebie uśmiechnęła się i powiedziała, że to jeszcze nie koniec, że chce mnie poczuć w sobie. Nad penisem nie musiała pracować, bo stał już na baczność pobudzony tym, co stało się przed chwilą. Wstała, odwróciła się i wypięła swój zgrabniutki tyłeczek w moją stronę. Ah, cóż to był za widok! Najpierw od tyłu. ? powiedziała. Wziąłem pałę w rękę i podszedłem do Oli. Postanowiłem zrobić jej niespodziankę i wejść najpierw w drugą dziurkę. Rozchyliłem lekko jej pośladki i członkiem dotknąłem kakaowego oczka. Nie? powiedziała bez przekonania. Najwyraźniej bała się tego, co ją czeka. Bawiłaś się już kiedyś w anal? ? zapytałem. Tak, ale nie było to przyjemne. ? odpowiedziała. Postanowiłem przekonać ją do tego rodzaj seksu. Zacząłem wchodzić w jej odbyt. Pojękiwała głośno, ale zbytnio nie protestowała. Kiedy byłem już w połowie drogi zacisnęła zwieracze i oznajmiła, że nie chce tego. Ale ja nie miałem zamiaru się wycofywać. Postanowiłem delikatnie się poruszać. Po kilku posunięciach rozluźniła uścisk i stękała z przyjemnością. Nie stawiała oporu, a ja powoli parłem dalej. Wreszcie wszedłem cały i zacząłem mocniej ruszać biodrami. Teraz nie miała już nic przeciwko, odpowiadała na moje pchnięcia jęcząc przy tym i sapiąc. Tak, wsadź mi go głębiej! ? krzyknęła. Poruszałem się w jej pupie co sił, co nam obojgu sprawiało olbrzymią przyjemność. Ciasna dupcia w końcu sama nadziewała się na mojego penisa i sama nadawała tempo całej tej zabawie. Ja jednak nie chciałem tu skończyć, więc wyszedłem z niej. Ola opadłą na podłogę, położyła się na plecach i szeroko rozłożyła nogi. Jej różowa cipka wyglądała tak ślicznie, że grzechem było nie wsadzić w nią twardego fiuta. Dziewczyna ręką rozchyliła jej płatki, a drugą dotykała swoich piersi. Klęknąłem przy niej chwyciłem za penisa i wprowadziłem do dziurki. Była taka przyjemna! Ciepła, ciasna i wilgotna szparka ? tego brakowało mi od dwóch tygodni. Zacząłem posuwać ją co sił, a ona jedną ręką pieściła łechtaczkę, drugą zaś piersi. Mocniej, mocniej. ? krzyczała. Wiedziałem, że długo nie wytrzymam, ale, o dziwo, Ola pierwsza wydała z siebie oszałamiający okrzyk rozkoszy. Pobudziło mnie to jeszcze bardziej, wyjąłem fiuta z cipeczki i wytrysnąłem na jej brzuch, piersi, a nawet twarz. Cóż to był za orgazm! Dziewczyna rozcierała po całym ciele moją spermę i uśmiechała się do mnie zalotnie. Wstałem z podłogi, założyłem bokserki i spodnie. Ola usiadła na klozecie i powiedziała, że po coś tu przyszliśmy. Nie martw się, nie zapomniałem ? uspokoiłem ją. Więc daj mi rękę. Nie wiedziałem o co chodzi, ale rękę dałem. Chwyciła ją i położyła na cipce. Byłem troszkę zdziwiony, bo wiedziałem, co zaraz ma nastąpić. Po chwili poczułem strumień ciepłego moczu na dłoni. Wbrew pozorom niesamowite uczucie. Delikatnie pieściłem jej pizdeczkę, a ona cały czas zalewała moją rękę moczem, patrząc mi przy tym prosto w oczy i śmiejąc się głośno. Kiedy skończyła wstała i, podobnie jak koleżanka, poprosiła, bym jej wytarł rowek. Uczyniłem to z wielką przyjemnością

Gość NiktNIEwiedział
Pomysł jest nie na miejscu,to jest forum dla ludzi,więc nie ma co stawiać przed nimi muru.Kiedy anonimowi w pewnym stopniu nawet chamscy czy jacyś tam inni bez kultury,z wyższym ilorazem inteligencji irytujący wszystkich,oni tu będą zawsze każdy może gardzić i nimi nie moja sprawa...Przecież świata nie wyleczy z głupoty czy niegrzeczności pospolity szarak,wystarczy się z tym pogodzić i przyjąć że może to zrobić tylko ten jedyny...dobra tyle Ps.zmieniam nick wszedłem tu przez przypadek,fajnie mi tu z Wami.Mój pierwszy nick/Wyrozumiale - Wspaniale/ nie jest tajemnicą tak jak i ten no i chciałbym nadmienić,że autor miał też dobre intencje,ale na niektórych niekorzyść a to po co?

Gość abc nie ujawnie sie
sflustrowani ;o

Ja tam się przyznaję, siedzę tu dlatego, że kobiety w realu mnie nie lubiejom, a facetów niekiedy mam dosyć.Nie mam przyjaciółeczek i nie mogę z nikim iść na ciuchy.:( Poza tym, to forum jest po prostu przejściem na skróty w stworzeniu wrażenia dla samego siebie, że ma się znajomych. W moim przypadku nawet nie o to chodzi, bo siedzę tu głównie po to, żeby sprawdzać pewne rzeczy.

Gość co to jest FLUSTRACJA?
?

Oczywiscie. :D Oczywiscie ucięłam komara dzisiaj, także drugie podejście jest oczywistą sprawą. :D