Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

mam dzisiaj dobry dzionek

Polecane posty

piękna pogoda za oknem a na obiadek jedziemy z moją rodziną na grilla do mnie na działke bo jest już wieniec;) wiec trzeba oblać:) milego dnia

Gość dgfdgfgfg
skoro gotowac nie umiesz to wiadomo ze wbic sie gdzies trzeba na żarło...robisz z tego afere

Gość dgfdgfgfg
masz racje zazdroszcze bo tylko czekam az ktos mnie wezmie na litosc bo gotowac nie potrafię i zaprosi na ten obiad. To jest nieudolnictwo a nie bycie księżniczką. Nie ma nic przyjemniejszego niż gotowanie dla rodziny i pochwała ukochanych osób o czym ty mozesz pomarzyc worku na sperme:P

nikt mnie na litość nie brał ja od początku znajomości mowłam że gotować nie zamierzam:) dopóki mi się samej nie zechce:):P mam wyrozumiałego męża a ty kuchareczko akysz do garow bo obiadu nie będzie na czas i dostaniesz wpierdeńko od twojego wladcy:P

Gość kurka wodna111
mąż jenny może ja tylko pochwalic za dobre obciaganko

Gość kurka wodna111
jenny nie piertol bo cie nawet nie stac na jedzenie więc idziesz z rodziną na żebry

Gość ritaaaa
pamiętaj głupia pindo, ze zauroczenie nie trwa wiecznie i niedługo twój książę kopnie cię w tą rozjebaną dupę i znajdzie sobie młodszą i ładniejszą :)🖐️

Gość dfgdgffg
jenni i jak to jest żyć ze świadomością, że jest się worem na sperme? Ja kuchareczką nie jestem z zawodu...mam wiele ambitniejsze plany a dla rodziny gotowanie to sama przyjemność. Ty za to nie masz żadnych ambicji czego Ci szczerze współczuje. Biedne dziecko, ze ma taka matkę, ktora dzieciaka truje swinstwami bo nie chce jej sie łapkami ruszac a jedyne co potrafi to dupe nadstawić

Gość ritaaaa
tak samo jak jennifer kocha przydrożne kurwy

Gość dfgdgffg
w dodatku jasnowidzka bo wie ze jestem stara panna buahahaha....zenuaaa moze sprobuj w sektorze sprzątaczek..tam mózgu rzadko sie uzywa

dfgdgffg tak sobie wmawiaj ,że gotowanie to przyjemność ..buhahha co to za przyjemnośc codziennie stac przy garach :D nie rozśmieszaj mnie .Moje dziecko codziennie ma porżadny obiad bo teściowa gotuje wyśmienicie a jak od czasu do czasu czyli 2 razy w roku zje coś innego to się nic nie stanie;) a ty już kuro won do garów

Gość dfgdgffg
to ze Ty widzisz ugotowanie obiadku jako calodziennie stanie przy garach to tylko wspolczuc ci slimaku...mi to zajmuje niewiele czasu .....

Gość dfgdgffg
bedzie ci dupe podcierala i ze spermy fiuta oblizywala?

dobry posiłek nie może zajmować niewiele czasu jak jesz gówno to twoja sprawa ,moja teściowa robi obiad 3-4 godziny i jest perfekcyjne wszystko

Gość kurfa noga
moze i twojej tesciowej zajmuje sranie tyle godzin w koncu jest stara i ma zatwardzenia wiec by sie wysrac musi troche czasu poswiecic plus czas na udekorowanie tego gowna:D

Gość ritaaaa
nie wy jecie żarcie w saszetkach dla psów

Gość podoba mi się bezsilność
atakujących jenny idiotek :D