Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 200010000

czy można pić w ciąży ?

Polecane posty

Gość 200010000

cole grappe zielona niebieską ... jak pije soki mam zgage mdłosci ;/ po herbacie wymioty ;/ kawy wgl nie pije na widok wody mnie odrzuca;/ ech można pić gazowane napoje? tlko po nich mi przechodzi ;/

Gość 200010000
o fuj mleko kakao pożygam si echyba;/ o kawie pisałamże mnei odrzuca;/ a pić coś musze ;/ chyba w małych ilościach nie zaszkodzi?

Gość Gosiaczkowo
ja wymiotowałam całe dnie, nawet po wodzie. Trafiłam do szpitala, odwodniona, dostawałam kroplówki i sami kazali colę pić. Piłam małymi łyczkami i rzeczywiście mdłości mijały. Możesz spróbować też herbatę z imbirem

W małych ilościach nie zaszkodzi. Może woda mineralna gazowana? ;) ps. Ja całą ciążę piłam colę i jadłam pastę do zębów :D

Gość 200010000
no właśnie piłam ta herbate na początku i było ok a teraz mi jej zapach przeszkadza;/

Gość sxdcfvgbhnjmk,l
a woda źródlaną

Gość Gosiaczkowo
nie przejmuj się, ale nie pij za dużo. Może będzie tak jak u mnie, łyknęłam coli, więcej wody, coli- mdłości nie było. Ważne, żeby wypijać przynajmniej te 2 l dziennie, ale nie samej coli, bo to jednak przesada

Gość nie należy pić alkoholu
nie można absolutnie piś alkoholu w ciaży ponieważ może on spowodować płodowy zespół alkoholowy (FAS) u dziecka. A nie chesz chyba miec chorego dziecka? Nie słuchaj tych głupot, ze można, bo jednej osobie nie zaszkodzi ale tobie może. Lepij pij herbaty, kawy (ale do 3 filiżanek dziennie max bo zaiwrają kofeinę), napoje gazowane, soki itp. tylko nie alkohol. Mówię Ci to jako spejcalista.

A kto tu napisał, że można pic alkohol? :o Czytasz temat ze zrozumieniem? Czy tylko tytuł?

Gość 200010000
a kto tu pisze aalkocholu ;/ widać ze nei czytasz uważnie ;/

Gość nie należy pić alkoholu
a zeby mieć chore dziecko wystarczy już 1 większy skok z alkoholem, nie trzeba pić codziennie

Gość można pić
czepiacie się, ważne że ktoś was poinformował o wszystkim co można a co nie ;) wrzućcie na luz. Myślę, że to co piszesz autorko mozna pić :)

Gosiaczkowo ma racje jak mnie robiono rezonans magnetyczny w narkozie (nie moglam spokojnie wylezec godzine tak aby nawet nie drgnac) to lekarz kazal mi pic wygazowana coca cole

rob tak zeby ci bylo dobrze ja np rzygalam zawsze po witaminach rano to je odstawilam i zamienilam na warzywa soki i owoce nie sugeruj sie tu niczym:)

Gość 200010000
no własnie cola gappa od gazowana ...... też moze być zawsze wlewam do szklanki i w sumie zdąży mi odgazować zanim ja wypije :)

ja nie mam zgagi po coca coli ale po krzysiu zbysiu fancie chce mnie zapalic a tyle ile w ciazy wypijam kawy zbozowej inka to za cale zycie nie wypijam:P

Gość 200010000
naszczęście mnie po witaminach nic nie jest :)

W pierwszej ciąży piłam ohydną oranżadę ,czerwoną ,tak miałam na to g ..ochotę w drugiej zaś czasami pepsi ,sprite ,gdzie teraz nawet tego nie tykam ,zwykła woda mi wystarczy .