Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolka32

kak odsunac faceta i zrobic mu urlop od siebie?

Polecane posty

Gość Lolka32

no wlasnie bo musze mu pokazac,ze nie mam czasu dla niego ale nie wiem jak sie zachowywac?jak wychodze to cos mowic?jak dzwoni,o ktorej prace koncze i bede w domu to jak przeciagnac,zeby konkretnie nie odpowiadac?

Gość jagodziankaa
kak srak

Gość Lolka32
bo musi zrozumiec jak to jest ciagle kogos olewac:Oumawiac sie nie nie dotrzymywac slowa:Omusi wiedziec,ze ja mam jakies plany i nie odwolalm spotkania z kolezanka jak on zadzwoni z godzine wczesniej i zaproponuje wypad nad morze i jeszcze skwituje -widocznie ty nie chcesz spedzac ze mna czasu:O razem mieszkamy

Gość Lolka32
i zeby to bylo jednorazowe ale w ostatnim czasie to sie powtarza jak ja sie pofosze to on ma kilka godzin dla mnie wolnego,ja ucieszona jak dziecko a od jutra to samo:O

Gość Lolka32
luska tez myslalam o wyjezdzie ale na razie nie moge wziac wolnego-pracuje codziennie

Gość Lolka32
halo

Nie rozumiem. Weź mu p prostu powiedz to co tutaj napisałaś, a nie baw się w teatrzyki.

Gość Lolka32
ale nie rozumiesz,ze mowienie niewiele daje on mnie odsuwa,nie ma czasu bo caly dzien hobby rano np pytam o ktorej bedzie wolny bo ma prace nie w okreslonych godzinach,a on jak skonczysz to daj znac,ja od razu zaznaczam,ze o 17nastej,streszczam sie w pracy,dzwoniejuz przed a on,ze bedzie o 21wszej bo cos musi zrobic:O i tak w kolko jak ja sie nafosze to on lata za mna i mnie jeszcze bardziej wkurza teraz chce inaczej.Niech wie,ze ja mam tez kolezanki,znajomych i mam z kim czas spedzac bo wyczekiwanie i dostosowywanie do niego kosztuje mniue za duzo nerwow

Gość Lolka32
o widze,ze magda wie w czym problem🖐️ tzn umowic sie z nim i odwolac wczesniej czy w ogole niech czeka w domu a ja po pracy sobie gdzies smigne na faceta trzeba podzialac inaczej jak slowa nie trafiaja

miałam tak samo jak ty, poprostu z facetami trzeba robić tak samo jak oni z nami postępują:) zadzwoni do Ciebie by sie spotkać, nie mam czasu bo ide w koleżankami na zakupy, na spacer, na lody itd z nimi trzeba tak samo postępować, tez im pokazać ze się nie jest na każde ich zawołanie kiedy tylko chcą....

Gość oho, czyli nie tylko Ci,
których ja poznaję odpierdalają takie szopki :D jak miło wiedzieć :P nad jednym się zastanawiam autorko - jakim cudem doszłaś do etapu zamieszkania z tak irytującym pajacem? ja ich nie mogę tolerować dłużej niż przez miesiąc :P

Gość Lolka32
oon nie jest pajacem;)a mieszkam z nim juz 10lat:P wczesniej byl bardzie slowny,pozniej przestal dotrzymywac obietnicy ale mi jakis czas to nie przeszkadzalo a teraz to sie po prostu gotuje on twierdzi,ze ja za bardzo biore slowa do siebie:D ze jak np mowi,zeby sie odezwala jak skoncze prace to nie znczy nic zobowiazujacego z jego strony:D no nic musze sprobowac metody urlopowej i znikania na caly wolny czas,wieczor,do poznych godzin nocnych tydzien mysle,ze starczy

Gość starsza niż 23 lata
lolka32 masz zagrywki jak niedojrzała smarkula :) zamiast robić mu na złość spróbuj poważnie porozmawiać

Gość Lolka32
dobre ale ja rozmawialam z nim iles tam razy na ten temat:)jak widac pomaga do nastepnego razu wiec moze nalezy sprobowac innej metody

Gość starsza niż 23 lata
widocznie nie jesteście dla siebie stworzeni. po co się męczyć w takim związku?

Gość Lolka32
moze da sie to jeszcze naprawic a jak nie to zakonczymy ten zwiazek nie mam zamiaru przekreslac w ciagu kilku dni tego co budowalismy kilkanascie lat Ludzie wam to tak latwo wszystko przychodzi:O innych wad nie ma oprocz wlasnie tej ,ktora sie nasilila ostatnio wiec nie postawie wszystko na ostrzu noza:D masz niby te 23 lata ale chyba nie bylas w powaznym zwiazku:O

Gość Zołzi
Tak,tak autorko zaraz zlecą się te ciotki dobre rady i będą ci wmawiały,że nie ma sensu się męczyc w takim związku.Potrafią ocenić czyjeś życie na podstawie jednego posta i wiedzą,że na pewno jesteś nieszczęsliwa Fajne masz podejscie do tematu.Życzę powodzenia w działaniu

skoro to jedyny z nim problem , to nie wymyślaj, tylko się dostosuj ....jak na kobietę przystało...

Gość tak, najlepiej odrazu z nim
zerwij :-D Boze co za rady :-D Wiesz co, mnie na poczatku tez wkurzało taka niesłownosc mojego, ale wyluzowałam juz i nie robi to na mnie wrażenia. Jak mówi, zę zadzwoni wtedy i wtedy to ja wiem, ze zadzwoni o każdej możliwej porze ale na pewno nie wtedy, kiedy powiedział, ze zadzwoni :-D to też jest metoda i znak dla mnie, ze mogę planować coś dla siebie akurat wtedy kiedy on "miał"zadzwonić ;-) Kiedyś się wkurzałam, ale teraz mam do tego dystans i raczej nie chce mi się odgrywać na nim za to

Gość Lolka32
nie zamierzam z nim sie rozchodzic ale nie zaszkodzi jak troche potraktuje jego podobne;)