Catharina666 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Witam.Miesiaczka spoznia mi sie juz prawie tydzien.Co prawda nigdy nie mam regularnych,ale przewaznie co 2-3 miesiaczka sie przesuwa.Wspolzylam z chlopakiem jakies 10 dni temu.Z zabezpieczeniem (gumka+stos.przerywany),z prezerwatywa nic sie nie stalo.Lecz nie mam pewnosci co do tego czy to byly dni plodne.Od paru dni mam bole menstruacyjne,od wczoraj biale uplawy ,a dzisiaj zaczynaja bolec mnie piersi.Od tych kilku dni czuje sie jakbym miala okres a krwawienia nie ma...Wczoraj wykonalam test plytkowy -wynik negatywny. Moze to jednak objawy nadchodzacej miesiaczki?Czy duzym prawdopodobienstwem bylo by to,ze zaszlam w ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiiuniia23 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Jeśli nic się nie zmieni powtórz za pare dni test ciążowy. Może jednak jesteś w ciąży, a tak wogule to mi też się okres spóźnia już 8 dni i nic żadnych objawów niemam a test równierz negatywny to może być spowodowene upałami. Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach