Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sttyra

byliście w kościólku?

Polecane posty

Gość sttyra

wróciłem z niedzielnej mszy.św i od razu lepiej się czuję.

Gość olka oo
nie chodze tam

Gość Zosia Lubisia
NieEE 😭

Gość nie chodzę do zboków
Jest XXI wiek i trzeba mieć pierdolca,żeby łazić do pazernego na kasę ,zboczonego klechy,hahaha

Gość sttyra
a ja zawsze gdy uczestniczę we mszy św czuję ,że staram się być lepszą dla bliskich. I mam taki wewnętrzny pokój.

Gość maugosia93
sttyra ty masz zryty beret przez czarnych

Gość sttyra
mam niewiele po 30-tce.Zrozumiałam po wielu złych doświadczeniach,że tak naprawdę niewiele warte są te przyjemności jeżeli nie ma miłości

Gość sttyra
czemu zło i inne nieprzyzwoitości są takie atrakcyjne? Sumienie przecież wyrzuca potem te niegodziwości..

Gość jacy tacy bylejacy
tu panuja, poczekajcie troche, az sie wam dostanie od zycia, albo jaka choroba nam albo naszemu dziecku. Wtedy jak trwoga to do Boga, wtedy i ksiadz jest wspanialy i Bog laskawy i gotowi jestesmyisc na kolanach do Czestochowy by wyprosic laski, wszystko wtedy zrobimy. Paranoja jakas z tym opluwaniem kosciola. Pokolenie JP II, a chyba najbardziej na swiecie pluje na wlasna tradycje i wiare. Nie znam drugiego ta zaklamanego pod tym wzgledem narodu - Kanadyjka od dawna

Gość ennnnn2
nie chodze do koscioła na msze bo nie mogę słuchac polityki wychonanbiu klechów za bardzo wtrącają sie w politykę niech zajmuja sie do czego sa powołani szczerzenie wiary

Gość sttyra
Byłam kiedyś na pogrzebie bez księdza...zgroza..!!! Wiadomo że pogrzeb to nic przyjemnego,ale pierwszy raz poczułam przerażenie....nie było poświęconej ziemi i błogosławieństwa...to wtedy zrozumiałam jaki bezsens życia jeżeli brak wiary i nadzieji.

Gość jacy tacy bylejacy
kosciola sie raczej nie zmienia wszyscy cjrzescijanie zyjacy i zmarli stanowia Kosciol Powszechny, mozna zmienic swiatynie na taka, gdzie nie politykuja

A ja mam taką przypadłość. Jak wchodzę do kościoła to od razu robi mi się niedobrze, mam mdłości, kręci mi się w głowie i nie mogę ustać. Do tego jak jakaś babcia stanie koło mnie wypsikana perfumami o zapachu piżma to mam ochotę na nią zwymiotować.

Gość jak Małpiatka to Małpiatka
masz stosowny nick

Gość sttyra
"Małpiatka" a byłaś kiedyś na rekolekcjach? warto spróbować . Kilka dni takiego odosobnienia i wyciszenia pomaga zastanowić się nad sobą. Pozatym można spokojnie pogadać z zakonnikami.Mają więcej czasu dla nas i są bardziej otwarci na ludzkie problemy

Gość Mam zakaz wstępu do kościoła
po tym jak raz na głos powiedziałam, że gada od rzeczy

Gość Zever
Co niedziele chodzimy cala rodzina do kosciola.

Gość pójde na 18 i poczuje
się lepiej,kiedyś byłam zapiekła na wiare i kościół jak wielu tu na forum ,ale to sie zmiena i u wielu z was też się zmieni ,kwestia czasu tak było ze mna jak i zwielu znanymi mi osobami

Gość ja jestem niewierzaca
wiec nie chodze wogole to kosciola a tak poza tym to nie lubie tych pojebanych ksiezy

Gość do pójde na 18 i poczuje
nie powtarzaj się, nam się nie zmieni, tylko tobie jak zrozumiesz jak ci mydlą w tym kościółku oczy

Gość moj misio-pysio
malpiatke szatan opetal, dlatego tak reaguje w kosciele :D:D

Gość Rebe Szlangbaum
zapraszame do synagogi,dla każdego darmowe osb :classic_cool:

nie opętał nie martwcie się:) Ja tak reaguje jak jestem w miejscu gdzie jest bardzo dużo ludzi i jest ścisk. Nie tylko w kościele ale na koncertach często też. Tu chodzi bardziej o mieszaninę zapachu, brak dostępu do świeżego powietrza i straszną duchotę.