Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxzx1

Pomocyy!

Polecane posty

Wziełam tabletke escapelle 10.07 ok. 44h po stosunku przepisał mi ginekolog ją.Wczoraj wiczorem wystąpiło plamienie brązowe takie jak początek okreu i zamienia się w krew.A nastepny okres powinnam mieć ok. 28-30.07 I mam co do tego kilka pytań 1. czy ja mam to wziąśc jako okres czy po prostu skutki uboczne? 2.czy jeśli to plamienie to mam czekac że okres będzie tego 28 czy tam pare dni wczesniej czy poźniej? 3.Czy jeśli to jest plamienie to czy dobrze czy nie ? czy mam myślec ze tabletka zadziałała? Proszę o odpowiedz! Dodam że wziełam tabletke dzien albo dwa dni przed owulacja i cykle mam co 25-28

Gość jenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
a ulotke posiadasz? TO JA PRZECZYTAJ!

po escapelle mogą sie zdarzyć zawirowania z krwawieniem, okres może sie spóźnic albo być wcześniej, moze byc opórcz okresu jakieś plamienie lub krwawienie i to nic dziwnego moim zdaniem po prostu dostajesz juz okres i mozesz odetchnąć ze nie jesteś w ciąży, kiedy bedziesz miała następne krwawienie trudno orzec, albo normalnie w terminie okresu, albo za miesiac od tego, albo bedziesz miec nieregularny cykl jeszcze jakiś czas

po prostu czekaj nikt ci nie powie co to było jedni maja takie skutki uboczne jedni inne bądz dobrej myśli mnie escapelle nie zawiodło

a ile może trwać takie plamienie ? i czy mogłabym zrobić test po tym plamieniu ??

Gość 755zye taz
skad mamy wiedziec czy podzialala??? prawdopodobnie tak. ja po escapelle tez dostalalm takie 5 dniowe plamienie a po 2 tyg dostałam i tak okres w terminie.

Gość kdkfkg
agawa, mam, pytanie, moze nie na temat, ale czym karmisz buldozka swojego?? moj takie niejadek, zadnej karmy nie chce

Gość rogatka
zxzx1 - pisz do eksperta na wpadka.pl, zamiast psuć nerwy na odpowiedziach internautów. Ja wszelkie swoje wątpliwości rozwiązuję juz tylko w ten sposób :)

Gość Michał Zaradny
Witam Po tego typu tabletce często dochodzi do zaburzeń cyklu miesiączkowego. U niektórych kobiet okres pojawia się wcześniej niż powinien i nie jest to powodem do obaw. Pojawienie się okresu oznacza, że antykoncepcja awaryjna zadziałała, także możesz odetchnąć z ulgą. Więcej na temat antykoncepcji awaryjnej znajdziecie na www.wpadka.pl, jeżeli macie natomiast jakieś pytania bądź wątpliwości pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możecie skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs