Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na ile mozna wierzyc?

Na ile mozna ufac partnerce co do ilosci bylych partnerow?

Polecane posty

Gość hjkhkujikhiiy
Pamiętaj, że jak stosujesz pigułki to wtedy każda wpadka jest działaniem z premedytacją dla faceta i chłopak nigdy jej ci nie wybaczy.

Gość hjkhkujikhiiy
01:50 pierwszy wpis. Wiem kto pisał ten podszyw. re-min-ka z krótką pamięcią, która nie pamięta co było napisane stronę temu.

Gość kobieta tez czlowiek
"re-min-ka: boshe, jaka ona durna chodzi o czucie dotyku czyjejś skóry tępa kretynko" yyy, a jak sie to ma do twojej obawy przed zalapaniem choroby wenerycznej????? Jakos mam wrazenie, ze twoje wywody maja charakter czysto teoretyczny. Zaloze sie, ze nigdy nie mialas zadnego kontaktu seksualnego z mezczyzna. Rozmyslasz sobie tylko o tym, jakby to bylo, i o tym, czego bedziesz wymagac od swojego faceta, jak juz go bedziesz kiedys miala.

Gość hjkhkujikhiiy
Enfant Terrible też nie pamiętasz co pisałam, ale już mniejsza z tym. Nie wiem co wy macie z tymi kiblami, imprezami, dyskotekami. Tylko do tego jesteście ograniczeni. Pisałam już, że nie podrywam nikogo w takich miejscach. A wiele moich kontaktów z mężczyznami na pewno można nazwać romansem. Ale co się będę tłumaczyć. :)

Gość hjkhkujikhiiy
zaliczam co chce , co uda mi się załapać.Wzrost , wygląd , pozycja nie mają znaczenia.Obciągam ,daje na dwa baty ale co wy o tym wiecie.A dwóch Arabów was brało, albo Murzynów? Co wy wiecie o życiu.Ja już wszystkiego skosztowałam.

Gość hjkhkujikhiiy
02:03 i kolejny podszyw. Spadam stąd. Na dzisiaj dosyć tego tematu.

Gość kobieta tez czlowiek
hjkhkujikhiiy, daj sobie spokoj. Dzieciarni nie przetlumaczysz.

"A ciebie zawiedzie pigułka" a czemu zakładasz, że biorę pigułki? a może właśnie z ukochanym planujemy dziecko? a może jestem w ciąży. może jestem niepłodna. może mam wyciętą macicę. a może jestem transseksualistką i nigdy nie miałam macicy :classic_cool: tralalala :D wybierz sobie i pisz dalej sama do siebie tępa dzido :D 🖐️ "yyy, a jak sie to ma do twojej obawy przed zalapaniem choroby wenerycznej?" bo ja idiotko sypiam z jednym, zdrowym facetem. ale zakładaj się. nawet daj za to głowę. upierdolenie łba jednej idiotce tylko upiększy ten świat :D

Gość do hjkhkujikhiiy
A jak ty zajdziesz w ciaze to nie bedziesz wiedziala nawet kogo posadzic o alimenty.... Prezerwatywy zawodza duzo czesciej niz pigulki.

u kobiet dodaj sobie 3 do liczby któą Ci podają u facetów należu odjąć trzy faceci zawyżają kobiety zaniżają tak kiedyś było w pewnej kom rom:P

hjkhkujikhiiy z tego co piszesz to spotykasz się z jakimiś męskimi ciotami, które w ogóle nie mają seksu w swoim związku i muszą szukać takiej tępej dziury jak ty, żeby w ogóle zamoczyć. Jeśli dla ciebie seks w prezerwatywie jest wyróżnieniem, to powiem ci tylko tyle: dla faceta seks w gumie to zawsze mniejsza przyjemność, a używamy ich tylko do ruchania najbardziej podłych dziwek. Pozwala to też uniknąć niespodzianek w postaci chorób wenerycznych i wpadki z taką tępą kurwą jak ty. Prędzej bym się zabił, niż pozwolił, żeby taki szmatławiec był matką mojego dziecka.

Gość Na ile mozna wierzyc?
O kurde, jak zakladalem ten temat, to nie myslalem, ze dyskusja tak sie rozkreci i tak odbiegnie od sedna sprawy... Zalozylem ten temat z dwoch powodow: - bylem ciekawy Waszych opinii - spotkala mnie nastepujaca sytuacja (w duzym skrocie): rozmawialismy kiedys (nie tak dawno temu) z dziewczyna o przeszlosci. I powiedziala, ze byla tylko z jednym facetem wczesniej i miala pierwszy raz na studiach. Jednak po jakims czasie przypadkowo dowiedzialem sie od przyjaciela, a jej wspollokatora, z ktorym sporo rozmawiala po rozstaniu z tamtym, ze jemu powiedziala, ze pierwszy raz miala w szkole sredniej... I zdobylem sie nawet na to, zeby zapytac ją wprost jak to bylo (spokojna rozmowa), to powiedziala, ze wszystkim tak mowila, ze w liceum, ale ze to bylo na studiach. No i wtedy mi to wystarczylo... Jednak ostatnio zaczalem sie zastanawiac, czy to aby na pewno ja uslyszalem prawde, skoro wszystkim, nawet zwierzajac sie temu kumplowi kiedy miala ciezki okres, powiedziala, ze wczesniej... Jestesmy mlodzi (oboje po 24), ale jest to pierwsza dziewczyna, z ktora tak mocno zblizylem sie emocjonalnie i fizycznie. I nie chodzi tu o ilosc partnerow, tylko o zwykla szczerosc. Bo o wiele bardziej wole sie dowiedziec, ze bylo ich wiecej albo byli jacys przygodni, niz byc oklamanym...

Setunia - wyszło mi -2 xP Autorze - to jest akurat ciekawe, bo tekst "jesteś moim drugim" jest dość popularny, w porywach dziewczyny, zwłaszcza młode przyznają się do 2 partnerów przed obecnym (bo 1 to mało wiarygodne, a 3 to już za dużo). Może gdyby ludzie tak nie gnoili za statystyki to takich problemów by nie było.

Gość hjkhkujikhiiy jesteś zwykłą
dupodają i jeszcze się tym szczyciszcz :o i zycze powodzenia w zabezpieczaniu sie gumkami, 1/3 dzieci moich znajomych to dzieci z peknietej gumy..

Gość hjkhkujikhiiy
"1/3 dzieci moich znajomych to dzieci z peknietej gumy.." Prędzej ze stosunków przerywanych i zapomnianych tabletek. O takiej ciąży ciągle słyszę. Jak guma pęknie to zawsze można zadziałać. Wtedy jest odpowiednia tabletka po. A jak nie to wystarczy wsiąść w samolot i jechać tam gdzie aborcja jest dozwolona. Wielkie mi co. Tak się mądrzycie z tym ojcem, a bez problemu znalazłabym prawdziwego. Wiem gdzie pracują i jak się nazywają. Po prostu wszyscy zostaliby wezwani do testów DNA i okazałoby się kogo jest dziecko. O mnie się nie martwcie. "dla faceta seks w gumie to zawsze mniejsza przyjemność" A co mnie to obchodzi? Przy ładnej kobiecie facet i na gumie pojedzie. Zresztą jak chce może kupić cieńszą. Po obrzezaniu też jest niby mniejsza przyjemność, ale faceci i tak to robią dla dłuższego seksu. "Prędzej bym się zabił, niż pozwolił, żeby taki szmatławiec był matką mojego dziecka." Ta... To ciekawe, że natura mówi co innego i to na mój by ci stał jak chorągiew, a nie na widok nudnej żonki wyruchanej już wiele razy. Prawda jest taka, że pożądasz takich kobiet, a to, że zakładasz gumkę też jest zwycięstwem, bo swoją laskę pasiesz codziennie hormonami żeby poruchać i to ona ponosi większą ofiarę dla ciebie. Ja mam prostszy seks. Guma na penisa i do dzieła.

Gość hjkhkujikhiiy
"spotykasz się z jakimiś męskimi ciotami, które w ogóle nie mają seksu w swoim związku" Skąd ta opinia? Mają seks. Jakby nie mieli to ich laski nie łykałyby tabletek, bo niby po co? A zdradzana była nawet taka piękność jak Eva Longoria, więc nie możesz zarzucić, że każda zdradzana kobieta jest brzydka.

Nie doczytałaś głupi kurwiszonie, że takie bladzie jak ty już dawno mi zbrzydły. Teraz jestem sam i mam więcej satysfakcji z życia, niż przy jakiejkolwiek głupiej babie. Skoro uznanie za kurwę i dziurę do pchania jest twoim wielkim zwycięstwem, to gratuluję. Szybko się zestarzejesz i nawet na ruchanie chętnych nie będzie. A do niczego innego się nie nadajesz, jak tylko do tego, żeby się w tobie spuścić i rzucić jak szmatę :) Miłego dnia :)

Gość hjkhkujikhiiy jesteś zwykłą
piszesz ze branie hormonow jest nie zdrowe, a tabletka PO to co innego jak konska dawka hormonow? jestes zacofana, bo wspolczesna antykoncepcja zawiera minimalne dawki hormonow, za to taka tabletka moze byc brana najwyzej raz na miesiac i moze wywolac krwotok i wleke skutkow ubocznych. a jak ci guma peknie 3 razy w miesiacu to co zrobisz idiotko? i ciekawe, kto ci zaplaci za te wyjazdy zagraniczne i skrobanki. bo twoi ruchacze maja cie w dupie i nikt zlotowki na to nie wylozy. durna jestes az zal czytac.

Gość hjkhkujikhiiy mózg sobie
wyskrob SZMATO sorry blad ty nie masz mozgu :o

Gość hjkhkujikhiiy
Motoangelo to nie moje zwycięstwo. Po prostu nie rozumiem dlaczego mam żyć w celibacie jak nie mam stałego faceta. Trzeba wykorzystać ten czas jak najlepiej i sobie poszaleć. Robię to co sprawia mi przyjemność. A dzień na pewno będę miała dzisiaj miły, bo umówiłam się z pływakiem, który ma dzięki temu co robi świetne ciało. :)

Gość hjkhkujikhiiy
12:22 jak na razie gumka mi nie pękła, a stosuję je bardzo długo. Jakbym przez te wszystkie lata łykała tabletki to więcej hormonów bym nałykała niż w przypadku jednego wypadku. "i ciekawe, kto ci zaplaci za te wyjazdy zagraniczne i skrobanki. bo twoi ruchacze maja cie w dupie i nikt zlotowki na to nie wylozy." Każdy by wyłożył. Nie mam co do tego wątpliwości. Wystarczy, że facet sobie przekalkuluje lata płacenia alimentów i jak jest zajęty to wizję tego, że obecna dziewczyna go rzuca i zaraz będzie płacił. Założę się, że nawet wyciągnęłabym kasę od wszystkich jakby było trzeba i jeszcze bym miała zysk na przyszłe wyjazdy

to nie bedz taka pewna tych alimentow sporo z nich jest nie do sciagniecia

Gość żona błażeja
Ja miałam 4 partnerów seksualnych. Pierwszy to taka młodzieńcza, PIERWSZA miłość. Bardzo rozpaczałam po tym rozstaniu i 2 następnych było JEDNORAZOWYMI PRZYGODAMI w rozpaczliwej próbie pocieszenia się. Mój mąż, z którym jestem 10 lat jest właśnie tym 4-tym i ostatnim. Przez rozpoczęciem współżycia oboje się przebadaliśmy. Nigdy jakoś nie roztrząsaliśmy tematu ale mąż wie, że jest moim 4 partnerem. Nigdy mu nie kłamałam w tej kwestii. Ja jestem jego 5 partnerką. I mam nadzieję, że ostatnią. :P

hjkhkujikhiiy Nie bądź śmieszna. Wystarczy wyjechać za granicę, zanim urodzisz i będziesz mogła przeprowadzić badania DNA. Facet wszystkiego wyprze się przed swoją laską i znajomymi, powie, że jesteś kurwą którą rucha każdy i chcesz go wrobić dziecko :) Pewnie znajdzie na to sporo świadków-współruchaczy. A zza granicy alimenty są nieściągalne. Znam kilku, którzy przed nimi skutecznie uciekli :) Pocieszaj się głupia pipo, póki jeszcze ktoś jeszcze wsadzać w tę twoją rozepchaną kuciapę. Niedługo i ta rozrywka się kończy. Gdybyś chociaż była zawodową kurwą, odłożyłabyś sobie trochę grosza. Ale nawet do bycia płatną dziwką trzeba być trochę rozgarniętą, a ty chyba jesteś trochę niedorozwinięta.

Gość hjkhkujikhiiy
Motoangelo ni gadaj głupot, bo znakomicie się znam na procedurach i takich sprawach. Łatwiej facetowi wyłożyć pieniądze na aborcję niż kombinować, robić na czarno i się ukrywać. "Znam kilku, którzy przed nimi skutecznie uciekli :)" Nie wiem skąd ta radość w twojej wypowiedzi. Facet zostawiający własne dziecko na pastwę losu jest godny pożałowania. W końcu to też jego krew. "Pocieszaj się głupia pipo, póki jeszcze ktoś jeszcze wsadzać w tę twoją rozepchaną kuciapę. Niedługo i ta rozrywka się kończy." Wątpię. Chętni na seks zawsze będą. Nawet jak zbrzydnę. Najwyżej będę uderzać w niższą ligę facetów i wybierać trochę brzydszych. Zresztą do tego czasu mogę poznać kogoś odpowiedniego na partnera i założyć rodzinę, więc tak daleko nie planuję. "Gdybyś chociaż była zawodową k**wą, odłożyłabyś sobie trochę grosza." Pieniędzy brać za seks nie muszę, bo dosyć zarabiam i wystarcza mi na to co chcę. Wolę być kobietą wyzwoloną (jak chcecie to dziwką) i samej wybierać sobie kogo chcę w swojej cipce. Na prostytutki chodzą często obleśni goście i nie w moim typie. Chociaż kilku moich kolegów chodzi, a nie są wcale tacy źli. Nawet dwa razy w miejscu ze striptizem zawierałam umowy. Faceci przy pięknych, rozebranych kobietach, po paru kieliszkach robią się bardziej miękcy i łatwiej ich namówić na wiele rzeczy.

Gość hjkhkujikhiiy
Motoangelo przypomnę ci jeszcze tylko, że od czerwca tego roku są nowe przepisy alimentacyjne w całej Unii Europejskiej, bo pewnie o tym zapomniałaś i dlatego piszesz co piszesz.

"Facet zostawiający własne dziecko na pastwę losu jest godny pożałowania." Jeszcze bardziej godna pożałowania jest głupia pipa sypiająca z zajętymi facetami i gotowa własne dziecko WYSKROBAĆ. Zamilcz szmatławcu, bo twoje szamotanie się tylko cię pogrąża. Jesteś tępą pizdą i nigdy nie będziesz niczym innym.

"od czerwca tego roku są nowe przepisy alimentacyjne w całej Unii Europejskiej" A jaki problem wyjechać poza UE?

Gość hjkhkujikhiiy
Motoangelo słuchaj więcej radia Maryja i księżulków to całkiem zgłupiejesz. Widać typowe myślenie kościelne. Póki jest płód w brzuchu to bronią go za wszelką cenę, ale jak już urodzone dziecko zostaje bez środków do życia za sprawą uciekającego tatuśka to się cieszą, że baba, której się chciało seksu dostała za swoje i niech się męczy bękart. Dokładnie tak jak twoja radość powyżej, że facet nic nie daje własnemu synkowi/córeczce. Do twojej wiadomości jak znajoma chciała pochować poroniony płód na cmentarzu to nie było takiej możliwości. Jak jest coś do zrobienia, a nie tylko gadanie to nawet kościół "poczętych" nie uznaje za życie. Nic sobie nie robię z twoich ataków. Mamy inne poglądy i nie dojdziemy do porozumienia.