Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokaaaainnna

Ile wydajecie na bieliznę?

Polecane posty

Gość Kokaaaainnna

Witam :) Mam takie pytanie - ile zazwyczaj płacicie za bieliznę - majtki, staniki, koszulki, piżamy, rajstopy itp? Uważam, że bielizna jako rzecz, która dość szybko się zużywa, jest stanowczo za droga. Ceny majtek polskich producentów to min. 25 zł, a to i tak często starsze kolekcje. Za chińską z bazaru nie przpadam, bo najczęściej dobrze wygląda do pierwszego prania. Jak to jest u Was z zakupami bieliźnianymi?

Gość bokserka esterka
Ja mam 2 komplety bielizny od victorii secret za 500 zł i zakładam je na specialnę okazje a w zasadzie wogólę ich nie noszę bo mi szkoda przymierzam je tylko czasem w domu do lustra sypiam od 5 lat w koszulce XXL przy moim wzroście 1,60 topie się w niej a tak to mam 4 komplety bielizny z bazaru za 50 zł i średnio jeden komplet starcza mi na pół roku licząc ze zakładam go co 4 dzień i tam 5 zwykłych stringów za 20 zeta w razie jakiś komplikacji w ciągu dnia Rajstop nie noszę jak jest zimno to legginsy najwyżej długi sweter na dupcie Dla faceta nie jest ważne jaką masz bieliznę, ważne żebyś sexi w niej wyglądała

Gość Kokaaaainnna
Dziękuję za odpowiedź, szkoda, że tylko jedna osoba się wypowiedziała. Czyżbyście nie kupowały bielizny? ;)

Gość Kokaaaainnna
Podnoszę :)

Gość marcin84ww
wiecej wydaje na kosemtyki niz bielizne :P wazne zeby byla czysta, schludna, nie mam jakichs super kompletow

Gość Kapcie
w lumpexie kapcie kupiłom

Gość Kokaaaainnna
Na allegro jest ogrom bielizny z lumpeksów :-O Kilka razy się nacięłam, niby nowe, a zapach szkoda gadać.

Gość a ja wam powiem...
na biustonosze, dwa co pół roku średnio 150-170 zł szt, majtki wszelkiego rodzaju ok 20 zł sztuka, sypiam w t-shirtach albo nago. Rajstop nie noszę( rocznie może raz założę-15 zł szt)

Gość Kokaaaainnna
O matko, jak dużo na biustonosze! Mój najdroższy kosztował 89 zł. Po przecenie :)

Gość sarlinka02
więc tak: - biustonosze w granicach od 800- 1600zł - majtki od 150- 600zł/sztuka - haleczki od ok. 1400- 2500zł :)

Gość a ja wam powiem...
nie łatwo znaleźć mój rozmiar poniżej 150 zł choc bywaja rzadko takie perełki

Gość Gosciowa

Rajstopy zima pod spodnie - nosze po 4 na raz. Mam z poprzednuch  lat wiec nic mnie nie kosztuje

Do adidasow i zakrytych czolenek nosze stopki. 1.5 - 2 zl za pare. Mam z poprzedniego roku. 

Skarpetki kupuje wielopak w HM 35 zl za 5 jesli pamietam. Mam 20 par bialych i czarnych. Mam tez jakies pstrokate. Nie przewiduje zakupow

Majtki najszybciej zuzywam. Wielopaki kupuje z esotiq lub atmosphere na allegro. Srednio 8 zl za sztuke.

Staniki zyja u mnie ok 4-8 lat ale zalezy od modelu. Piore w pralce razem z wiskoza i mniej wymagajaca welna. Kupuje nowe jak idzie lato lub jak sie zakocham. Staniki za 90 - 130 chociaz lubie wyprzedaze gdzie sa po 40. Sportowe staniki po 230 ale mam 3 i nie planuje kolejnych.

Gość Gosciowa

Rajstopy zima pod spodnie - nosze po 4 na raz. Mam z poprzednuch  lat wiec nic mnie nie kosztuje

Do adidasow i zakrytych czolenek nosze stopki. 1.5 - 2 zl za pare. Mam z poprzedniego roku. 

Skarpetki kupuje wielopak w HM 35 zl za 5 jesli pamietam. Mam 20 par bialych i czarnych. Mam tez jakies pstrokate. Nie przewiduje zakupow

Majtki najszybciej zuzywam. Wielopaki kupuje z esotiq lub atmosphere na allegro. Srednio 8 zl za sztuke.

Staniki zyja u mnie ok 4-8 lat ale zalezy od modelu. Piore w pralce razem z wiskoza i mniej wymagajaca welna. Kupuje nowe jak idzie lato lub jak sie zakocham. Staniki za 90 - 130 chociaz lubie wyprzedaze gdzie sa po 40. Sportowe staniki po 230 ale mam 3 i nie planuje kolejnych.