Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kmieciuś

Bardzo kopiace dzidziusie-ktora bedzie iec tancerke albo piłkarza?

Polecane posty

Gość W?????????????????????????
HE he ale się uśmiałam z tych tekstów:)))

Gość mamiiiiiitaaa
u nmnie t jednego dnia mocno kopie i harcuje dosc dlugo a na drugi jest cichy spokojny

Mój mocno kopał, jak szalony i faktycznie wszyscy mówili że piłkarz wyrośnie, a że tata piłkarz to wyjścia nie było :D teraz ma 2 lata i za piłka szleje :)

Gość mamiiiiiitaaa
ciekawe kim moj bedxie

Gość kazdy zdrowy plod
wykonuje ruchy wiec to sie odczuwa. Nie ma sie czym podniecac :P

Moja w brzuchu byla dosc spokojna tzn ruszala sie ae bez ekscesow, nie kopala np. natomiast teraz minuty w miejscu nie usiedzi, non stop musi sie ruszac.

Gość do postu wyzej
Bo ona jest odwrotnie inteligentna i o tym nie wie. :) Nie wazne kim to dziecko bedzie kiedy dorosnie, ale jedno jest pewne - tegiej glowy miec nie bedzie. Mame ma niczym rasowa "blondynke" z popularnych dowcipow. ;)

Gość dexaleriarka
ja jestem w polowie 7 miesiąca i raz dziennie mam w brzuchu 4 godzinną orkiestre:( kopie jak szalona. Martynka 25.09.2011

Gość kasica1986
Autorko ja nosiłam córeczkę :)..bardzo leniwą i nigdy tak na prawdę nie odczułam co znaczy jakieś mocne kopnięcie , ona się raczej przeciągała tak więc żebra czułam oj czułam:D ale żadnych kopnięć a teraz? Teraz mam urwisa który wejdzie do damskiej drużyny:D, kopie i macha nogami jak szalona (ma 5 miesięcy i z tym kopaniem jest od drugiego miesiąca życia). Codziennie mam skopany brzuch jak przewijam małą na przewijaku;) i kto by pomyślał że z takiej grzecznej taka łobuziara:)

kasica mialam dokladnie to samo:))) W brzuchu mialam leniuszka ktory tylko przesuwal nozkai bez zadnych kopniakow, mialam nawet ciche dni w ktore ladowalam na IP (znal juz mnie caly personel oddzialu) a teraz poltoraroczna rozrabiake ktora wierci sie nawet gdy spi. wszedzie jej pelno i nawet minuty nie potrafi usiedziec w spokoju:)))