Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trappedinabox

Wszystko o Euthyrox

Polecane posty

Gość Trappedinabox

Witam. Od trzech dni biorę Euthyrox N 25. Mam go brać przez 2 tygodnie na zmianę pół i cała dawkę . Po tym okresie mam barć 1 tabletkę dziennie , pól godziny przed śniadaniem. Mam kilka pytań co do tego leku. 1.Jakie najczęściej odczuwaliście zmiany po zażywaniu tego leku? 2.Czy czujecie się lepiej ? 3. Czy zauważyliście jakieś zmiany w masie ciała? Po takich tabletkach raczej się chudnie czy tyje? 4. Czy są jakieś naturalne sposoby na niedoczynność tarczycy , czy tabletki to jedyne rozwiązanie problemu ?

Gość ja biore 100
bez zmian waga taka sama tak samo sie czuje ale wyniki krwi dobre

Gość trappedinabox
a zauważyliście jakąś poprawę samopoczucia ?

Gość zuzlandia
ja na początku czułam się tak zaje%&*(, że mogłam góry przenosić, miałam tyle energii, niestety później już nie było tego efektu, chociaż wyniki się bardzo poprawiły włosy też przestały mi wypadać i po kilku miesiącach zaczęły odrastać, teraz już mi nie wypadają, a parę lat temu byłam na prostej drodze do wyłysienia waga niestety nadal jest za wysoka, ale to dlatego, że nie chce mi się przejść na dietę ale przestałam tyć, a bez Euthyroxu tyłam bardzo i od wszystkiego, nawet przysłowiowo na "samych jabłkach" teraz biorę 150 dziennie, ważę około 85 kilogramów mam niedoczynność na tle autoimmunologicznym (Hashimoto) i bardzo dobrze wpływa na mnie selen, zwłaszcza na nocne "napady lękowe" tuż przed zaśnięciem, co podobno jest spowodowane uwalnianiem do krwi przeciwciał tarczycowych w środku nocy

Gość jjkjjjjjj
ja sie czuje lepiej, bo wiadomo ze sie stabilizuja hormony, tez zaczelam jak ty, teraz biore 75, nie moge niestety schudnac

Gość maleństwo7890
nie znam tego leku na co jest? ja jestem specjalistą w asamaxie bo biorę już 3ci rok, więc...