Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwielbiam żonatychh

żadnemu żonatemu nie przepuszczę

Polecane posty

Gość dfsaf
Głupia prowokacja a wy odpisujecie. Był kiedyś taki brytyjski program- Bunny Boiler- gdzie laska która tam występowała miała za zadanie uwodzić cudzych mężów albo chłopaków. Ulegali głównie tacy- "ciepłe kluchy", ciapy, niedorajdy życiowe, a przystojni i inteligentni faceci ją spławiali, parę razy zrobiła z siebie idiotkę, usiadła gościowi na kolanach a on ją zrzucił... więc za przeproszeniem gówno prawda że każdego uwiedziesz!

Gość ririririri
To co Bog zlaczyl, niech czlowiek nie rozdziela! ale autorka nie jest człowiekiem,tylko psem-suką ktora duzo gada a mało robi hahahahaha

Gość ririririri
ja odpisuje bo nudze sie w niedzielny wieczor:)))i mam ubaw po pachy

Gość jollanda
ojj- myszko biala- nieszczesliwy ten , kto zyje w takiej nieswiadomosci naiwnosci, czasy milosci az po grob juz dfawno sie skonczyly. jesli nadal wierzysz w przysiege malzenska i wiernosc faceta , to na 90% sie kiedys przejedziesz i beedziesz bardzo cierpiec :( niestety - czasy nastapily okrutne, ale lepiej zyc w tej bolesnej swiadomosci niz w slepej naiwnosci w dobro i zasady ludzkie :( ja chcialam w to wierzyc, juz nie wierze..zbyt duzo widzialam, gdybys wiedziala jacy sa faceci.. a'propos: "co Bog zlaczyl, czlowiek niech nie rozdziela"- noo swiata prawda, tylko , ze to rozdziela ten, KTORY SLOWA TEJ PRZYSIEGI WYPOWIADAL!!!!!!!!!!!!!!!TO ON PRZYSIEGAL BYC WIERNYM, WIEC NAWET JAKBY MU PIZDA NA OCZY USIADLA TO MA OBOWIAZEK , WOBEC SKLADANEJ PRZED BOGIEM PRZYSIEGI , TE PISDE ZE SWOICH OCZU ZDJAC.KROPKA