Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakacyjnywilkołak69

WAKACJE NAD MORZEM

Polecane posty

Gość Wakacyjnywilkołak69

Witam. Mam zamiar z kobieta wyjechać do Trójmiasta.. Zastanawiam się nad ciekawymi i atrakcyjnymi ofertami + wyżywienie.. Czy ktoś był i może doradzić? Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych tematem i proszę o pomoc!

Gość 10010..
Tylko Władysławowo

Gość zalezy co rozumiesz przez
atrakcyjne. Bo moze byc i Grand Hotel czy Sheraton, 300 zl doba, moze byc akademik za 25 + b. tani ni niezly bar mleczny w Sopocie na Grunwaldzkiej. Takich kwater z wyzywieniem , jak np w gorach w Trójmiescie raczej nie ma. Albo hotelze sniadaniem albo na wlasna reke

Gość Wakacyjnywilkołak69
A dlaczego Władysławowo? Co w nim takiego atrakcyjnego? A co uważacie o tej ofercie? w cenniku? http://www.sopocki-zdroj.pl/ TO NIE REKLAMA! Czy według was to sie opłaca dla dwóch osób?

Gość taka sobie żoneczka
a ja polecam Łebę.. super miasteczko..cały czas coś się tam dzieje.. po za tym jako dodatkowa atrakcja to ruchome piaski..

Władysławowo w sezonie masakra, zeby znaleźć jakiekolwiek miejsce na plazy trzeba sobie budzik na 4 nastawic, zero odpoczynku, ludzi jak mrówków - nie polecam

Gość co wy opowiadacie
we władku jest super. i jest taka fajna plaza niedaleko Biedronki, dosłownie pusto, plaza super :)

Gość Wakacyjnywilkołak69
To gdzie najlepiej nad morze z dobrym połączeniem?

Gość co wy opowiadacie
no i wlasnie niedaleko do Gdańska

Gość Wakacyjnywilkołak69
Ale jak się tam dobrze dostać ze Śląska? ;/

Gość co wy opowiadacie
a czym chcesz jechac?

Gość Wakacyjnywilkołak69
pociąg, pks

Gość kokolinooooo
Ja w tym roku odpuscilem morze drogo jak skurvvysyn i wszedzie pelno ludzi .Lepiej poszukac jakiegos cichego miejsca w okolicy i wylegiwac sie przy piwkach od rana do wieczora.

Gość co wy opowiadacie
poszukaj w internecie. pociagiem chyba najkorzystniej jesli chodzi o koszty. ja mimo wszystko wole jechać autem, bo wlasnie lubie sobie robic takie wycieczki do Gdanska czy sopotu. ale wizja tych kilometrów jest przerazająca, też jestem ze śląska a tak bardzo kocham morze ❤️

najlepszy czas na urlop nad baltykiem to ostatni tydzien sierpnia wtedy wszyskie smarki lataja po hipermarketach i kupuja tornistry:P

Gość w tym roku Łeba :)
Ja też polecam Łebę ! Tam sa naprawdę super atrakcje do rana, można się nie źle pobawić. Łeba ma to coś. Jestem z trójmiasta dlatego wolę dalej niż Sopot :P

Gość Wakacyjnywilkołak69
No tak pociągiem.. tłuc się i tłuc.. a przy tych cenach benzyny które MALEJĄ to tylko wsiadać w samochód.. Chyba na wodę sobie jakiś skonstruuje.. a i ta pewnie pójdzie w górę.. Chodź nad morzem zatankuje ;p To co radzicie.. jak najlepiej dojechać?

Gość Jurata - piękna plaża
i cud malina :)

Nad morzem wszędzie pięknie :) nawet zimą

Będąc we Władysławowie, będziesz miał fajne połączenia (pkp) do Jastarni, Juraty, Chałup, na Hel.. 🖐️

wszystko zależy od środków finansowych, chcecie duzo wydac polecam Łebę, Krynice Morską, a jak taniej to karwia, władysławowo, chodź ceny w tym roku widzę "petarda"

na szczęście mam już domek zaklepany :)

Gość kokolinooooo
Najgorsze sa ceny tego paliwa ponad 5 zl za litra to ja do wladyslawowa mam jakies 620km ok 1000zł na samo paliwo masakra... i dlatego dalem sobie w tym roku spokoj a znowu pociagiem telepac sie 15godzin albo i lepiej to jakos mi sie nie widzi.

Gość co wy opowiadacie
ja musze jeszcze Mielno zaliczyć, bo poelcają a ja tam jeszcze nie byłam. lubie imprezowe miejsca i klimaty

Gość co wy opowiadacie
a my mamy auto na gaz, we czworke zrobimy ściepe i da rade.

Gość Wakacyjnywilkołak69
najpierw trzeba mieć tą brykę na gaz

Gość co wy opowiadacie
powiem Wam, szkoda było kasy na przerobienie auta, ale opłaca sie. wszystko sie zwraca po czasie. pociagiem masz najtaniej, ale wiadomo z przesiadkami, męcząco. moze jakies autokary, na pewno drozej ale pewnie są takie bezposrednie

Gość no to jedz do tego zdroju
bo nad sama plażą a jak bedzie lalo to w Trójmiescie sie nie znudzisz. Tyle,ze pociagi sie wloka strasznie, sleeping weż , bo 2 dni z głowy.

Gość kokolinooooo
właśnie nie każdy ma fure z gazem chociaż z gazem nie dokonca jest tak kolorowa jak wszyscy chwala.Niby 2.50zł za litra ale zawsze spali to min 4litry wiecej od benzyny czyli wydatek na paliwo bez mała sie wyrownuje z gazem zawsze lepiej zawsze to 100=200zł zostaje w kieszeni