Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magni90

Zakup torebki - jakie firmy

Polecane posty

Miłe panie. Chciałabym odejść od zwykłych i niemarkowych torebek. Niejako, że chcę kupić coś ciekawego do używania na codzień, możecie polecić firmy, na które warto zwrócić uwagę? Chodzi mi bardziej o to, abyście poleciły coś, bazując na własnych doświadczeniach. Co wygląda szykownie i jednocześnie jest na tyle trwałe, by mogło przetrwać trudy codzienności :) Z góry dziękuję.

wg mnie najpiękniejsze torebki w Polsce można kupić w Kazarze :D niestety ceny są jak dla mnie zbyt wysokie... za torebke raczej nigdy nie dalabym więcej niz 200 zł tak więc kwoty tańczące wokół 800 zdecydowanie zniechęcają... jeśli chodzi o bardziej przystępne kwoty i ciekawe modele to lubię quazi oraz typowo torebkową firmę david jones - obydwie marki moge polecic jako niedrogie, ładne i porządnie wykonane.

Gość nes-tea
sOliver, mango - moje ulubione

Gość ona bez ogona :))))
tez mam torebke z sO i jest swietna... ja jeszcze lubie Mohito

@szał ciałłł dziękuję za rzeczową odpowiedź :) Powiem Ci, ze właśnie Kazar to coś czego szukam, ale ceny faktycznie powalają. Chciałam kupić dwie, ale może na razie pozostanę przy jednej, ale za to markowej. Cenową liczyłam się, że tyle będę musiała wydać. Znalazłam w kolekcji stylowe jedną, która od razu mi się spodobała :) Z przyjemnością dowiem się jeszcze co polecacie. Ja już dość sporo firm widziałam i w sieci i w samych sklepach. Kilka modeli już jest na oku, ale jeszcze się nie zdecydowałam :)

Gość polecam torebki polskich
firm: batycki, ochnik, wittchen :-) Świetne jakościowo i niezłe wzornictwo

Gość poległam... nie wstanę!
Zara. Mohito (tych mam najwiecej) ktos pisal o s.Oliver - nie wiem - mam jedna mala listonoszke i jest ok. a Kazar... zbieram sie - piekne sa.... ale pamietajcie by nie kupowac na etorebce - wiadomo ze czesc ok, ale duzo egzemplarzy jest bardzo poprawionych w photoshopie...

Gość ciapelek
Tylko VENEZIA i PRIMA MODA. Jak są przeceny to piękną miękką skóraną torebkę można kupić za 200.

Gość MonikaKinga
Ja kupuję Verso i Baron. Marzy mi się Adax, ale... Czasem Słon Toorbalski ma fajne modele :)

Moze cos na etorba.pl ? Ja przy zakupie stawiam na funkcjonalnosc. Torebka musi byc pojemna i miec duzo przegródek :)