Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam gdzie isc

moi rodzice nie chca mi pomoc!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie mam gdzie isc

Moj maz mnie wyzywa, nie szanuje, nawet uderzyl mnie pare razy w twarz jak byl pijnay. Naduzywa alkoholu, dzisiaj kompletnie przegial, byl pijany wyzywal mnie od lachociagow, dupodaj, mowil ze odbierze mi dziecko, grozil ze mi poderznie gardlo, ze strachu zamknelam sie w lazience zadzwonilam po rodzicow, przyszli po 30minutach a moj mezus jak to aniolek (on mi nic nie zrobil) tlumaczylam rodzicom ze nie chce z nim mieszkac, bo to niema sensu, ze sie boje, a oni ze to wszystko moja wina, ze on chce sie ze mna dogadac a ja zamiast pyskowac powinnam dac mu szanse.Dodam ze tych szans bylo juz miliony, mial nie pic nie awanturowac sie, po paru dniach bylo to samo, rodzice o tym doskonale wiedza, oni nie chca mnie przyjac do domu!!!Moj brat w pokoju jest teraz sam, ale powiedzial mi wprost ze on mnie tam niechce, bo mam 7miesieczne dziecko!!!!!!!

Gość jak ja studiowalam
a wczesniej byl idealny, nie pil, itp. ? Musieliscie sie troche znac zanim podjeliscie decyzje o slubie. Nie byl chyba takim idealem a nagle sie zmienil

Gość nie mam gdzie isc
Pil mniej, ale nie wyzywal mnie wogole, nie podnosil reki...Bylismy ze soba 3lata a slub wzielismy w pazdzierniku 2010.

Gość teraz ty,pozniej na dziecku
jezeli teraz nie zdzialas jakis czarow , nie wiem czego.. aby sie calkowicie odciąc to wiedz o tym ze zbiegiem czasu jego fruustracje bedą sie przelewac na dziecko i tez zacznie je terrortyzowac psych i fizycznie, jak na ciebie ma smialosc podniesc reke to na dziecko tym bardziej gdy ono kiedys wkurzy , bedziez i ty bita i twoje dziecko lane..fajnie ie???? Nagraj tel komorkowym, dyktafonem jak sie zneca nad toba chocby slownie, i udaj sie z tymi dowodami do odpowiednich instytucji zajmującymi siue takimi sprawami

Gość nie mam gdzie isc
SPI.

Gość nie mam gdzie isc
Wiem o tym, ze w przyszlosci moze sie to odbijac na dziecku,powtarzam to w kolko rodzicom, ale ja nie wiem dlaczego oni sie tak zachowuja, wymyslaja bzdury, ze gdzie oni wstawia dziecku lozeczko jak my sie tam pomiescimy i takie inne...

Gość Kokaaaainnna
Znajdź kolegów, którzy mu "przemówią" do rozumu, żeby dał Tobie spokój. Współczuję, szczerze. A jaki jest dla dziecka? Nie bijego go? Nie pozwól na to!

Gość Ulallalall
A masz jakąś prace? Gdzie będziesz mogła utrzymać się sama z dzieckiem?

Gość nie mam gdzie isc
Jemu nikt i nic nie przemowi do rozumu..Wszyscy wokol co mu tlumacza zeby tak nie robil itp itd to on wogole tego nie slucha i robi wszystko po swojemu. Dla dziecka jest normalny przy mnie, chociaz jak czasem zostawiam mala z nim to on mnie dreczy smsami, zebym szybko wracala bo dziecko wylalo juz 10litrow lez, i takie tam rzeczy :/ Ja pracy niemam, moj dochod miesieczny to 468zl ,jestem na wychowawczym..niemam gdzie pojsc i za co sie utrzymac ...

Gość Ulallalall
Słuchaj jedno pytanie. Mieszkasz w małym mieście czy w większym?

Gość nie mam gdzie isc
W malym :/

Gość Ulallalall
No to niezbyt ciekawie... Kurcze. Masz poważny problem. A nie masz w okolicy jakiś ośrodek pomocy? Albo faktycznie nagraj to na komórce i zgłoś to na policję. Wiem, że co? Jak na męża? Ale on nie ma PRAWA CIEBIE BIĆ!!! a co jak będzie gdy Twoje dziecko podrośnie trochę i zacznie dziecka bić? Nie pozwól na to! I szybciej to zrobisz tym lepiej. I wtedy mieszkanie będziesz miała zapewnione. ALE to bardzo trudne decyzje. Ale pamiętaj nie może Ciebie krzywdzić. On nie nazywa się człowiekiem!

Gość Wezwij slusarza
Zmien zamki I to Ty jego wypierdol Ale najpierw nagraj pare takich obelg Jak sie bedzie awanturowal, wezwij policje Ty nie mozesz ustepowac I Ty sie wynosic Nalezy ci sie miszkanie bo masz dziecko Nie badz bierna Udup skyrwysyna !! Do paki go wsadz