Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocochodzifacetom

ile razy dostałyście kosz od facetów?

Polecane posty

Gość ocochodzifacetom

pocieszcie mnie, że Wam to też się zdarzyło...ile razy facet Was nie chciał?

1 raz, można powiedzieć że 2, ale ten drugi to mnie chciał do seksu, a że ja nie chciałam od tego zaczynać, to mi powiedział nara haha, dziękuje mu za to!:)

Gość devon392up
Ja zrobilam z siebie niezla idiotke, dzwonilam do chlopaka ktorego nie znalam a ktory mi się podobal o 1 w nocy a pozniej przez pol roku uciekalam przed nim w pracy jak ostatni debil pewnie mial że mnie niezly ubaw_ nigdy wiecej

Gość Lady Maverick
3 razy. Pierwszy: mialam 20 lat i bylam zakochana internetowo...a on mial inna internetowa kolezanke ktora wolal.. hehe... nawt sie nigdy nie spotkalismy Drugi: bardzo mi sie podobal jeden kolega na szkoleniu, a on byl zainteresowany moja kolezanka Trzeci: moj przyjaciel, ktory przez chwile byl kims wiecej, a pozniej okazalo sie, ze 'mialam sie nie zakochiwac'. Przyszedl po rozum do glowy jak sobie znalazlam kogos innego. Do tej pory biadoli mi jak zaluje... WTF Jakos nigdy tych 'koszow' nie przezywalam. Ot, nie wszystkim musze odpowiadac, bo mi tez nie wszyscy odpowiadaja. SHOW MUST GO ON :)

Gość ocochodzifacetom
to ja chyba jakaś rekordzistka jestem, bo już 5 razy zostałam olana...2 razy - znajomości internetowe, raz-zakochanie w kumplu i raz przez kolesia, za którym szalałam. Raz nie odezwał się jeden gościu , który wziął nr na imprezie, a bardzo mnie zauroczył...smutno mi...

Gość a ja ani razu bo ja nie
podrywam facetow ale pozwalam im sie podrywac. poza tym nie kreci mnie facet, do ktorego ja musze wykonywac pierwszy krok. jakby mnie pragnąl naprawde, sam by to zrobił, a jesli nie - to na co mi on?

Gość prawiczek27
oczywiście nigdy nie dałem kosza dziewczynie ale sam dostałem jakieś 90

Gość mi dano kosza
z 5 razy-o maj gad! po prostu kontakt sie zaczal jakos urywac z chlopakami, ktorzy mi sie podobali. nie byly to sceny wielce paoptetyczne, dlatego licze wszystkich z ktorymi chcialam byc a z ktorymi nie wyszlo, bo oni tak zadecydowali. 2 pierwsze byly przelomowe, bo to byly zarazem dwe pierwsze relacje z facetami-mialam 14 i 15 lat i jak dostalam od nich kosza, chcoiaz to oni zaczeli sie mna piersi interesowac, strasznie sie zamknelam w sobie i praktycznie do teraz uciekalam przed facetami, bylam zakompleksiona. ciekawe co robie zle.

Gość spoko loko
Mnie faceci odepchneli około 3 razy. Ja gorsza nie byłam - dałam 4 razy kosza:O

Gość anonimowaaaaaa
ja nie dostalam kosza wrecz przeciwnie czasem mam dosc facetow;/