Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Senterina

Jakiego faceta moze miec zbyt wysoka kobieta 175 cm??

Polecane posty

Gość Senterina

Jw. Czy sa mezczyzni ktorzy bez zadnych dodatkowych wymagan zaakceptowaliby taki wzrost u kobiety?? Bo narazie jestem jedynie posmiewiskiem w swoim otoczeniu, faceci ktorzy mi sie kiedykolwiek podobali kpia ze mnie i z obrzydzeniem odwracaja. Tyle ze ja tez mam swoje uczucia, juz nie daje rady z tym :( Jak myslicie w jakich kregach powinnam szukac swojej polowki? Zeby miec choc odrobine szansy? I chcialam odrazu zaznaczyc ze nie jest to jakas prowokacja itp, po prostu tu gdzie ja zyje i mieszkam, ucze sie takie dziewczyny naprawde nie maja latwo :(

Gość AngelicCa
przestańcie już pisac takie tematy, bo dołujecie nimi inne dziewczyny, mam 176cm i co mam się powiesić? bo faceci się nabijają ze mnie?

Gość Senterina
Jem kupe:(

Raczej niższy facet prędzej czy później będzie miał jakiś kompleks z tego powodu i będzie się czul niekomfortowo. Nie na darmo natura tak to "ulepiła" że samica człowieka jest drobniejsza od samca. Na szczęście Ty ze swoim wcale nie imponującym wzrostem wciąż masz "nad sobą" ogromną ilość facetów :) A reakcji facetów na wzrost kobiety to... no własnie jeśli wobec czegoś ma się kompleksy to reaguje się na to z agresją i pogardą, dzięki temu ma się złudne poczucie wyższości nad osobistym demonem.

Gość sto lat
aj tam, to gdzie ty żyjesz? Mam tyle wzrostu co i ty. Mój facet marudzi jak kupię czasami niższe buty. Na klapki to już zupełnie się wścieka. Ja kupuję je dla wygody, bo lubimy spacery. Natomiast do pracy zawsze kupuję buty na obcasie i nigdy nie miałam, żadnych kompleksów z tego powodu, ani przykrych docinek. Raczej zawsze pozytywny odbiór typu: ale zgrabna jesteś, jak modelka itp. AAAAA mój ukochany jest mojego wzrostu albo ciut niższy. Gdy jestem na obcasach, to niższy zdecydowanie. Ale żadne z nas się nad tym nawet nie zastanawia. Tak, więc trzymaj się prosto. Docinają Ci, bo widzą że to dla ciebie problem i chcą ci dopiec. popracuj nad poczuciem własnej wartości. a taki wzrost jest super!

Gość pantierasniezna
ja mam 173, moj facet 174 w zwiazku z tym, ze wychodze prawie wylacznie w butach na obcasach (ok.8cm) to jestem znacznie wyzsza. nie przeszkadza to jemu, ani mnie... i kiedy mniie poznal, wlasnie bylam taka wyzsza... ;)

Gość kati89
a ja mam 178cm i dobrze mi z tym:) w moim otoczeniu jest sporo nizszych facetów ale jest tez sporo tych wyższych odemnie wiec nie mam z tym problemu

Gość kukuNARIES
na wysokich dziewczynach ladniej leza ubranka :)

Gość onkaonline
ja mam 172 cm , mój facet 188cm nosze buty na obcasach bo lubie i on to uwielbia jak faceci z twojego towarzystwa to kurduple z kompleksami to ci wmówią, ze to z toba jest coś nie tak normalny facet nawet jak ma 170 cm wzrostu , nie bedzie robił uwag na temat wzrostu dziewczyny, na to akurat nie mamy wpływu