Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolination

ballbusting

Polecane posty

asasa: robię dokładnie to, o czym piszesz. Pieszcząc mu penisa przerywam zanim dojdzie, żeby przedłużać przyjemność. Nieraz w takiej przerwie, każę mu całować mi stopy. Robi to wtedy jak nawiedzony.

Gość Berry1900
No właśnie, tak jak pisze asasa..., ten rodzaj droczenia jest dużo bardziej pobudzający dla faceta, którego podnieca dominująca kobieta. W sieci jest dużo filmików pokazujące formy dominacji kobiet (wpisz sobie w wyszukiwarkę FEMDOM). Obejrzyjcie razem z facetem kilka takich filmików, może zdradzi Ci, co mu się podoba i czy miałby ochotę spróbować tego z Tobą.

ja stosuję niektóre formy dominacji ( lizanie stóp, zabawy jego sutkami, przerywanie pieszczenia itp.). Nie jestem jednak na pewno żadną dominą.

Gość asasasasasasaa
Jesli idzie o draznienie sie z facetem podczas zabaway z jego penisem to pokazane jak nalezy to robic jest na filmku pewny, wystarczy wpisac Amber Rayne w xvideos

Gość Berry1900
Nie trzeba być dominą, żeby urozmaicać sobie życie erotyczne. Tym bardziej, jeśli obie strony się na to godzą.

Gość asasasasasasaa
karolination, wiem ze wiesz, ale zapewne nie robisz tego pefekcyjnie, zawsze mozesz sie podszkolic, to nic zlego

Gość Berry1900
Tak, ja lizałem i też sprawia mi to frajdę. Nie uważam się za uległego, ani nie uważam swojej kobiety za dominę, ale tego typu zabawy dodają sporo pikanterii do naszego sexu. Lubię lizać jej od czasu do czasu stopy (rzeczywiście, największa chęć na to jest przy dużym podnieceniu takie jak przerywanie pieszczenia penisa), jak również inne zabawy takie jak zabranianie przez kobietę wytrysku, droczenie się, poprzez zakazywanie jej penetracji, czy mocniejsze formy drażnienia przez kobietę penisa takich jak delikatne wkładanie paznokcia do otworu penisa.

Gość asasasasasasaa
Jacy odwazni? Do lizana stop trzeba miec odwage? Lizanie stop jest tylko wteyd ulegle jesli facet ma zwiazne rece itd., Jesli jest swobodny to zadna forma uleglosco, ot zwykly rodzaj pieszczot. Tak samo pieszczenie facetowi sutkow to zadna forma dominacji kobiety, no chyba ze on jest zwiazany

ale jeżeli dziewczyna powie kategorycznym głosem: na kolana i całuj mi stopy, to to jest chyba forma dominacji, prawda? Pytałam, żeby sprawdzić, czy rzeczywiście jesteście ulegli.

Gość asasasasasasaa
na kolana i całuj mi stopy, to to jest chyba forma dominacji, prawda? Jesli tak powie to tak, ale lepije zeby za tym tez szlo jakas forma dominajcji fuizyczniej, wlasnie zwiazane race itp. Co do uleglosci to zeby byc uleglym to trzeba miec dominujaca kobiete a takich jest bardzo malo

Gość asasasasasasaa
tak w ogole to ile masz lat?

Gość Berry1900
Ale skoro założyłaś ten temat, to rozumiem, że chcesz wprowadzić do waszych zabaw coś bardziej odważnego, czy tak?

mi zdarza się tak powiedzieć do mojego faceta. Nigdy mi wtedy nie odmawia. Widzicie więc, że jest we mnie coś z dominującej laski.

Gość asasasasasasaa
fajny wiek, jesli twoj facet lubi takie cos to napewno sie ucieszy jesli staniesz sie bardziej dominujaca, jesli lubi....

Gość Berry1900
To skoro lubi, to musisz poszerzyć swoją wiedzę w tym temacie i próbować nowych rzeczy

Gość asasasasasasaa
No jesli lubi to mozesz wprowadzic cos odwazniejszego,,,, zazdroszcze twoju facetowi, takiej kobiety...

asa: masz mu czego zazdrościć. A ty jesteś sam, byłeś kiedyś z dziewczyną lubiącą trochę dominację?

Gość Berry1900
A próbowałaś pieścić go stopami?

Gość asasasasasasaa
Tak jestrem sam, nie mam szczescie do kobiet lubiacyhc dominowac... niestety

Gość Berry1900
różnica wieku, też może wpływać na jego uległość. Choć nie jest regułą

Gość asasasasasasaa
Troche tak, 2 lata to nie jest duzo. To nie zmienia faktu ze jest ogromnnym szczesciarzem...

często mi to mówi, że jest takim szczęściarzem. Poznaliśmy się prawie 2 lata temu na imprezce u mojej koleżanki.