Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markoPelet

pierścionek pod kolor oczu

Polecane posty

Gość sfevsdgrdhyrd
ale wiesz ten pierścioneczek z oliwinem nie jest jakis wielki, żeby tłumił wszystko, jest sliczny, ale w żółtym zlocie

Gość a ja ani razu bo ja nie
skoro ona nie nosi na co dzien, znaczy sie, ze powinienes wybrac cos klasycznego. powinienes, moim zdaniem, dac jej pierscionek z brylantem (poza tym, w moim srodowisku istnieje twierdzenie, ze pierscionek nie z brylantem to nie wypada dac kobiecie - jak sie chce kolorowy to sa diamenty kolorowe przeciez) a taki zielony na np. 1 rocznice slubu

Gość markoPelet
zaproponowany przeze mnie ma nawet 2 małe brylanciki i do tego jeszcze oliwkowy perodyt Wiem, że z diamentem jest najbezpieczniej i tradycyjnie...zastanawiam sie tylko, czy nie fajniej dostać jakiś oryginalny, wyjątkowy pierścionek, a nie taki jak jest w każdym sklepie i ma każda koleżanka

Gość rozumiem i wiem jakie
a ja zawsze lubilam oryginalna bizuterie, szlag by mnie trafił jakbym miała cos, co ma jakas inna kobieta. Duza wage przywiazuje do niej, wybieram dobre jakosciowo rzeczy, szczegolne projekty itp. Kazdy moj kolczyk, pierscionek to historia :-) takie troche indywiduum ze mnie ALE pierscionek zareczynowy marzy mi sie taki klasyczny, jak ma wiele kobiet, klasyczny, ale w tym piekny. Pasujacy do wszystkiego. To troche jak obraczka - najladniejsze sa taki zwykle, ktore ma masa kobiet

Gość Nha
Na zaręczyny wybrałabym klasyczny z białym kamieniem... pasuje do wszystkiego i jest bardziej uniwersalny... no i piękny ;) No ale Ty najlepiej znasz swoją dziewczynę więc powinieneś wiedzieć czy ten pierścionek byłby w jej stylu... Jednak pamiętaj że pierścionek z białym kamieniem jest ponadczasowy... i na lata.... nawet dla starszej Pani ;)

Gość markoPelet
chyba sie przekonałem:)

Gość hijam
markoPelet, może poprosisz jakąś koleżankę swojej dziewczyny, żeby ona zagadała ją o pierścionek? Tylko niech to zrobi jakoś nienachalnie, może niech wymyśli bajeczkę w stylu: "ostatnio chłopak się oświadczył mojej kuzynce i dał jej pierścionek z kolorowym oczkiem, moim zdaniem powinien dać z brylantem, a ty co myślisz?" itp :p