Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracująca 20-letnia

matka się wtrąca

Polecane posty

Gość pracująca 20-letnia

Od roku, zaraz po maturze poszłam do pracy.. Pracuję na produkcji i dla mnie osoby w wieku 20lat jest to strasznie dobijające.. Po pracy nic mi się nie chce, stresuje się.. i zamiast cieszyc się młodością, ja przeżywam stres w pracy i załamanie że zyję tylko pracą..Wybieram się teraz na studia. Chcę zmienic pracę bo tu zarabiam 1100! ale matka mi mówi że lepszej pracy nie znajdę i drze się cały czas że mam nie szukac innej, że kombinuje, że taka praca jest dobra dla mnie.. Ale ja niszce sobie młodosc!! Dobija mnie to.. Co o tym myślicie? JA chce pracowac, ale nie tam..;/ Czy matka ma racje?

Gość nie ma racji
każdy ma prawo do układania sobie życia po swojemu. Jeśli masz aspiracje aby studiować to tylko nalezy przyklasnąć. Nie daj się stłamsić

Gość pracująca 20-letnia
Oświecim

zalezy jaka jest sytuacja w twoim regionie z praca, jesli wiesz ze masz szanse gdzies sie dostac to sie staraj

Gość pracująca 20-letnia
Jak znajdę lepszą to pójdę. tylko matka zaś będzie burzyc..

Gość zatrzask
to w Auschwitz jest jakaś produkcja, gdzie ?

Gość qwertyujjj
Swietna masz matke skoro ma Cie za takie zero, ze tylko na produkcji dasz sobie rade. Nie wierzy w Ciebie. Nie chce Cie obrazic, ale tak to wyglada. Matka uwaza, ze nie nadajesz sie do niczego lepszego. Nie sluchaj jej, szukaj pracy mimo jej zlej woli. Czemu ona ma o tym decydowac. Znajdziesz lepsza prace i udowodnisz jej, ze stac cie na wiecej niz produkcja.

Gość pracująca 20-letnia
Też to zauważayłam.. ja nie chce pracowac przy samych starszych paniach, nic do niech nie mam.. ale jestem jescze młoda, nie mam rodziny.. więc mam prawo życ jak chce..

Gość pracująca 20-letnia
Albo mówi ze mam nie iśc na studia dzienne(rozważałam to) bo nie bd miec kasy.. a chyba o to jej chodzi, że nie bd dawac na dom..

Gość pracująca 20-letnia
A teraz wróciłam z pracy i dalej uwazam że muszę ją zmienic.. Pójdę na kursy i zmienię ją.. ciekawe co matka znów powie..;/