Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gin z tonickiem ......

CO WY NA TO??? MASAKRA

Polecane posty

Co sadzicie o tym: od jakiegos czasu podobaja mi sie kobiety znaczy wiem która jest ladna zgrabna itd, miałam facetow itd nigdy z Kobieta nie byłam, ale od nie dawna zastanawiam sie czy po prostu nie wole kobiet, wydaje mi sie ze mnie one pociagaja , nie wiem tylko jak to spradzic, ostatnio kolezanka wyznała mi sie jej sie podobam i chciała by sprobowac byłam oczywiscie w szoku, ale nie powiedziałam jej od razu nie a to chyba cos znaczy , oj juz pogubiłam sie moze sa tu kobiety les badz bi i mi cos podpoowiedza z gory dziekuje:)

Ja jestem bi, ale kobiety w zasadzie pociągały mnie od zawsze, a nie "od pewnego czasu". Takie coś to chwilowa fascynacja, normalna dla każdego człowieka.

no tak, tylko ze boje sie tego ze jednak na serio wole kobiety :(

Gość nie widze w tym nic
dziwnego. ja tez wiem jaka kobieta ejst ladna, aktracyjna zgrabna, ma ladny biust i tak dalej , zawsze jak widze ajaks szczupla to oceniam jej nogi ,dupe itd. a jestem w 10000% HETERO.

dokładnie albo wrażenie czysto estetyczne, ja tez lubię piękne kobiety, lubię się nimi otaczać, tańczyć czasem pocałować, ale nie wyobrażam sobie stanu zakochania i wspólnego życia, do tego potrzebny mi facet

no tak ok zgodze sie z wami, ale mi czasem nie podoba sie dana kobieta a jednak mnie cos do niej ciagnie;/

Ja lubie kobiety ,ale tylko jako kolezanki,nie jestem w stanie nawet wyobrazic siebie w jakiejs sytuacji intymnej z kobieta,tu mnie obrzydzaja.

no wlasnie ja tez nie jestem sobie w stanie czegos rtakiego wyobrazic, nie wiem moze to tylko fascynacja?

to wynika z tego, że te kobiety mogą być fascynujące. Jeżeli nie jesteś sobie w stanie czego takiego wyobrazić, to na pewno jesteś hetero!

nie wiem juz co mam myslec, ciezko mi to ogarnac sadze ze tu czas pokaze co i jak

Mnie się również kobiety podobają :) Całowanie- ok. Ale potrzebuję faceta... :D nie wytrzymalabym w związku z kobietą.

no wlasnie chyba masz racje ja tak samo