Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xnmb

Pobił mnie chłopak

Polecane posty

Gość unia
a od kiedy w hotelach goscie komputerki maja:D

Gość _WĄSKI_
Poruczniku Rybo, jesteśmy niedaleko ale flaka złapaliśmy:(

Gość xnmb
dla was to żarty... a chłopak oczywiście, że były już. nie jesteśmy małolatami, mamy prawie po 30 lat, pare lat razem.

Skoro to nie prowokacja, to czemu tracisz czas i przy kompie siedzisz, zamiast dzwonić po pogotowie?:o Chyba nie zamierasz nikomu nie mówić o pobiciu, poczekać aż się zagoi i dalej być z tym skurwysynem?:o Dorosła kobieta, a zachowuje się jak nastraszona małolata! Nie rozumiesz, że w Twoim stanie konieczna jest pomoc lekarza?

Gość unia
mamy po 30 lat :D:D:D a piszesz jakbys 16 miala,a moze to ten wstrzas mozgu tak zadzialal:P

Gość xnmb
Nie mam po prostu siły, jest mi wstyd. Co mam innego robić? Łatwiej jest obcym tu na kafe to napisać. Jest mi wstyd, jak wyglądam, tego że miałabym powiedzieć że pobił mnie facet. Jesteśmy w spa, wykupiłam pakiet z różnymi zabiegami, tak się cieszyłam. A teraz siedzę w pokoju ze zmasakrowaną buzią. Nie poznaje swojego obicia w lustrze. Jestem fioletowo-czarna takie sińce.

przypominam ci doznałas wstrząsnienia mózgu i musisz być leczona w przeciwnym razie wiąże się to z powikłaniami neurologicznymi, na pewno szybsza starość , parkinson itp nie wierze że człowiek tak nie szanuje swojego zdrowia jaja se robisz na forum

Gość xnmb
to nie prowokacja..

spieprzaj. Nie bądź na tyle bezczelna, żeby robić sobie żarty z takich tematów!! -100/10

jak napisałam, ze policja jedzie, to zniknęłaś, potem jak napisałam, że to żart, to wróciłaś. Napisz jeszcze raz, że to prawda, to zgłoszę to na policję naprawdę. Tym razem bez żarów, bo już mnie wkurzyłaś.

Gość xnmb
nie strasz mnie, jestem daleka od żartów.

Gość egfrergtergtergfvdfg
Marne prowo...;) nie strasz mnie, jestem daleka od żartów. Właśnie na żarty ci się zebrało tylko strach cie obleciał ;p

Gość parafianin
Szczęść borze zwracam się z apelem do ludzi dobrej woli o wsparcie w mojej trudnej sytuacji materialnej jestem chory na organiczne uszkodzenie układu nerwowego od urodzenia z tego powodu jestem dyskryminowany i wyrzucany z każdej pracy którą podejmę ze względu na dolegliwości chorobowe. Od kilku lat walczę z zus-em o rentę mam na utrzymaniu 4 letnią córkę obecnie jestem bezrobotny bez żadnych środków do życia proszę o drobne sumy na przeżycie.... data. 18 lipiec 2011 Kredyt Bank nr.konta 19 1500 1546 1015 4031 0333 0000

Gość egfrergtergtergfvdfg
parafianin powinien wiedziec jak napisac słowo "Boże" ....

Gość abcdefghij...
ale jestescie tutaj wszystkie żałosne. po co piszecie te brednie z policją ? To zalezy tylko i wylacznie od niej, czy zglosi sprawe na policje, czy nie. Policja nie bedzie się bawić, w żadne dochodzenia, na jakims głupim forum. Takze dajcie dziewczynie spokój. Nie napisala do Was 'ratunku, co mam zrobic', tylko napisala co sie stało, zeby sie wyzalic. Nie wiecie co się stało, co było przyczyną. Nawet nie jestescie sobie w stanie wyobrazic jak moze wygladac twarz, po silnym pobiciu. Proponuję Ci położyć zimne okłady na twarz, żeby opuchlizna szybko zeszła... no i z nosem szybko na ostry dyzur, nie wiem jakie to jest złamanie, ale jezeli z przemieszczeniem.. to nos moze się naprawde krzywo zrosnąc i potem beda same problemy.

Gość parafianin
Szczęść boże zwracam się z apelem do ludzi dobrej woli o wsparcie w mojej trudnej sytuacji materialnej jestem chory na organiczne uszkodzenie układu nerwowego od urodzenia z tego powodu jestem dyskryminowany i wyrzucany z każdej pracy którą podejmę ze względu na dolegliwości chorobowe. Od kilku lat walczę z zus-em o rentę mam na utrzymaniu 4 letnią córkę obecnie jestem bezrobotny bez żadnych środków do życia proszę o drobne sumy na przeżycie.... data. 18 lipiec 2011 Kredyt Bank nr.konta 19 1500 1546 1015 4031 0333 0000

abcdefghij... - jesteś ty ŻAŁOSNA Mówiąc kobiecie że jak ma strasznie pobitą twarz to niech sie kuruje w pokoju i nie pokazuje chyba masz coś ze łbem !!! nie jesteśmy dziećmi i wiemy jak wyfląda pobita twarz - fioletowa z wybroczynami i opuchnięta więc daruj sobie pouczanie skoro tak wygląda dla ciebie pouczanie pobitej kobiety to chyba w dżungli sie wychowałaś radząc żeby na nos założyła zimny okład czyli brzydką twarz uzasadniasz niemożliwość zgłoszenia sie do lekarza bądź pokazania się policji ? nie wiedziałam że takie zacofane baby jeszcze żyją na świecie :O idź pracować na plebanię na wieś i ucz kobiety że cierpienie to wybawienie i powinny słuchać mężczyzny i szanować bo to Pan ich

Wstyd Ci zadzwonić na policję? To siedź głupia babo dalej w tym pokoju a na drugi raz jak kochany zechce sobie jeszcze raz zrobić z Ciebie worek treningowy to nastaw się tak żeby Ci pierdolną na oprzytomnienie. Boże skąd się takie pipy biorą żeby dawać się tak poniżać i jeszcze tam siedzieć. Oczywiście zostań w tym ośrodku spa... bo co ludzie powiedzą? Buahahaha leżę.

Gość xnmb
Jestem psychicznie rozbita, jakiekolwiek działanie teraz jest dla mnie nieosiągalne, dławią mnie łzy, serce wali jak oszalałe. Leżę, wstaję i tak w kółko, wszystko we mnie się trzęsie. Tak, wstydzę się. Łatwo wam jest pisać, ale jak pomyślę, jak ludzie potępiająco będą się na mnie patrzeć-wolę cierpieć w samotności. Jest mi wstyd, że człowiek z którym jestem już pare lat nagle zrobił mi takie coś, oczywiście dosłownie wybił we mnie wszelakie uczucia do siebie. Nigdy nie miałam styczności z przemocą, to mnie kompletnie wytrąciło z równowagi. Boję się powikłań, zwymiotowałam strzępkami krwi, ale czuję niemoc. Czuję ból fizyczny i psychiczny. Łazienka po 'tym' wyglądała jak rzeźnia, krew na podłodze, umywalka, ręcznik wszystko zakrwawione, moja twarz jest zniekształcona aż.

Gość rtzu890
WEZ NIE PIERDOL-BO TEJ FANTAZJI ANI PAPIEZ NIE UWIERZY

Gość xnmb
Dzięki, chciałam wyrzucić to z siebie.

Gość Centrum Bezpieczeństwa w Inter
Post został wysłany moderatorom , aby przekazano go odpowiednim inst. w celu namierzenia IP zajmującymi sie anonimowymi wpisami dot. łamania praw oraz narażanie zycia swojego lub kogos innego ustalenia wiarygodnosci danej sprawy i ujeciu oprawcy

Gość rtzu890
CHYBA ZE NA JEGO OCZACH Z MURZYNEM ALBO INNYM CIAPASEM SIE PIERDOLILAS-ALE TO DURNA PROWOKACJA::P

Gość xnmb
Dla was to żart, a dla mnie ból.

a gdzie twój chłopak teraz jest za co cie pobił? choć wiem że to raczej nie ważne za co, ale tak pytam

Gość ana_26
Na co Ty czekasz??? Aż Ci się turnus skończy? Myslisz, że to sie zagoi w tydzień czy dwa??? Jak masz wstrząsnienie mózgu to możesz tam zemdleć i narobić sobie jeszcze większej krzywdy.

Gość Pewnie zasłużyła
dziwka to i wpierdol dostała, nic nie dzieje się bez przyczyny

Gość Adela :)
A ja jej wierzę. Chciałam tylko zapytać, co się stało, źe doszło do takiej masakry? Wiadomo, że nic nie usprawiedliwi tego, co Ci zrobił. Zamierzasz tam siedzieć? Na takie obrażenia spa Ci raczej nie pomoże. Gdzie teraz jest Twój oprawca? Wiem, co czujesz. Pracowałam z maltretowanymi kobietami. Po pierwszym pobiciu szukały winy w sobie- bo przecież nigdy mnie nie uderzył, to pewnie ja go sprowokowałam, ostatnio mówił, że kocha, za tydzień idziemy przecież do jego matki na urodziny, na pewno wróci z kwiatami i przeprosi, a ja wybaczę. Bo on ma problemy w pracy, ostatnio żyje w ciągłym stresie. W tym przypadku oczywiste rozwiązanie (wezwanie policji, obdukcja) jest najtrudniejsze lub w ogóle nie brane pod uwagę. Nie potępiajcie jej za to, że nie podjęła oczywistych kroków bo pewnie do niej nie dociera jeszcze to, co się stało.