Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka1990

KOLANOSKOPIA

Polecane posty

Gość Perełka1990
boje sie ze po takim ispieniu człowiek sie zle czuje , a to tak daleko od domu a bardzo sie kreci w głowie ??

Gość Matko
Przepraszam ale tak tu pier.olicie ze aż głowa mała. Nie dziwię się lekarzom ze nie chcą robić w narkozie takiego badania - bo jej następstwem sa poważne powikłania - np uszkodzenie serca. Takie badania zawsze powinny być wykonywane na żywca, ewentualnie w znieczuleniu miejscowym. Niedługo będziecie prosić o uśpienie przy notowaniu zębów ... Ludzie mózg służy do myślenia

Gość fanka Zdzisława
kolanoskopia :D:D:D:D:D:D rozumiem, ze badanie wykonuje się poprzez włożenie kolana lekarza w doopsko :D

Gość
Kolonoskopia znów tak nie boli jak kazdy mysli , ja miałam robioną bez żadnego znieczulenia i wiem że troszkę to jest nie przyjemne ale idzie wszystko wytrzymać. A płyn sie pije dzień wcześniej żeby jelita wytrzyścić z treści kałowej . Musisz byc jedynie na czczo do tego badania i z pustymi jelitami , bo badanie nie będzie robione w ogóle. Nie sie czego bac , nie jest źle

Gość
Po tym badaniu od razu Cię nie puszczaja do domu nawet bez znieczulenia, musisz swoje odleżeć najmniej 2 godziny i to zależy jak sie czujesz , atak naprawdę jak się boisz to jedź z kimś na to badanie i Ciebie przywiezie spowrotem do domu

Gość znowu jesień
Ja robiłam to badanie prywatnie w CM Damiana w Warszawie pod narkozą, nic nie czułam To było w kwietniu tego roku, więc głowa do góry :)

... prywatny nie chciał robić w znieczuleniu ogólnym bo musiałby mieć wykwalifikowanego anestezjologa do znieczulenia, inaczej nie ma mowy. W wielu prywatnych przychodniach mają umowy z NFZ i robią sam zabieg bezpłatnie, płaci się jedynie za opiekę anestezjologa i znieczulenie. W Warszawie to koszt ok 200 zł. Po zabiegu należy chwile poleżeć potem posiedzieć i dopiero wypuszczają z przychodni. Ja pomimo wieku po wybudzeniu czułem się zupełnie dobrze choć żona była ze mną pomocy nie potrzebowałem przy powrocie do domu. Jedyny dyskomfort po zabiegu to uczucie strasznego wzdęcia i rżniecie w jelitach do czasu aż powietrze nie zejdzie. Jednak podczas zabiegu trochę tego powietrza w Ciebie wpompują aby jelita były "nieposklejane"

Gość bibalinna
Świetnie umieściłaś swój post! Życie erotyczne:D:D:D Chyba podczas tej KOLANOSKOPI spodziewasz się jakiejś przyjemności??? [śpioch}