Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesolowskaan

Opalanie w solarium. Jakieś rady?

Polecane posty

Gość wesolowskaan

Chcialam sie opalic, poszlam na solarium. Mam skore sklonna do poparzen i o tym powiedzialam Pani obslugujacej solarium. Polecila mi 5 minut. Poszlam i wszystko ok. Ani sie nie opalilam, ani nie poparzylam. Poszlam po kilku dniach kolejny raz i pani zaproponowala mi 7 minut. I wieczorm zaczely wychodzic mi poparzenia. Smarowalam sie specjalnym prparatem i juz blednie. Nie wiem czy zbrozowieje czy po prostu zniknie. Ale kurcze nie rozumiem dlaczego po 7 minutach tak wygladalam. Kiedys z 3 lata temu jak poszlam na solarium to od razu zaczelam od 7 minut i nic mi nie bylo. Teraz zaczelam od 5. No i mialam balsam z emerald bay i sie wysmarowalam, ale nie wiem czy to daje jakas ochorne czy tylko ma przyspiszyc opalanie. Kupilam to w solarium. Nie widze opalenia wiec za tydzien wybiore sie znowu. Tylko nie wiem na ile minut by sie znowu nie poparzyc mam zawsze chodzic na 5? czytalam ze z kazda wizyta mozna powiekszac czas o 2 minuty. U mnie sie to nie sprawdzilo. Ale czy opale sie zawsze chodzac na 5 minut? sama nie wiem. Gdzie nie rozpoczne tematu solarium to nie uzyskuje odpowiedzi, a tylko krytyke. Ale czasami sa takie momenty w zyciu, ze trzeba sie opalic. Ja jak widac nalogowa opalaczka nie jestem ostatnia wizyte mialam tam 3 lata temu i teraz musze kilka razy pojsc i znowu koniec na dlugo. Opalam sie na wesele swoje:) nie moge opalic sie na sloneczku, bo tego sloneczka prawie nie ma, a ja mieszkam w miescie wiec nawet mozliwosci za bardzo nie mam opalenia. No i czasu by sie gdzies polozyc i lezec. Zalezy mi na delikatnej opaleniźnie nie jakims brazowym super efekcie. Moze ktos mi cos poradzi. To solarium do ktorego poszlam jest dobre, bo ma najwiecej pozytywmnych opinii dlatego go wybralam. A i bylam na lozku lezacym moze tym razem isc na stojace? moze mniej sie spale? tzn wolalabym wcale sie nie spalic. Nie chce by skora mi zlazila. Ale tym razem poparzenie nie jest groźne skora po prostu zaczerwieniona wiec wydaje mi ise, ze nie bedzie schodzila skora. No i stosuje balsamy spacjelne przed i po sesji w solarium takze licze, ze nie zrobie sobie krzywdy jak pojde jeszcze te 3-4 razy tylko nie wiem na ile minut..

wiesz co powiem ci tak, ja też mam jasną karnecję jednak dość szybko się opalam. Byłam no jakoś tydzień temu w solarium na 5 minut i byłam lekko różowa na dole brzucha, pośladkach i udach, reszta nic. w niedziele leżałam 3h na słońcu z filtrem i opaliłam się dość mocno (na szczescie na braz). wczoraj byłam na 7 minut i dzisiaj wyglądam jak burak ;/ także chyba zakończe moje solaryjne wycieczki. A dla wścibskich - potrzebuje opaleenizne na sierpniowy ślub, nie mój. dlatego chciałam skorzystać z solarium.

Gość hohohohoho
ja tez mam jasna karnacje. z solarium korzystam co jakis czas. mam taka jedna metode, kupuje bronzer czy przyspieszacz opalania i chodze na 5-7 min. nie ma poparzen a skora szybko opalona

Gość gość
Możesz tez zrobic sobie 3mc kuracje Sun Bost Noble Health.Nadaje piękny kolor skóry, skóra nie wysusza się, nie schodzi skóra, nie ma przebarwień, produkt wyróżnia się tym iz ma w składzie kokos który doskonale nawilża skórę, zalecany przez lekarzy dermatologów, zalecany przez farmaceutów. Naprawde polecam.

Gość JakaTakaM
Dokładnie bronzer jest idealny, fajny jest z bronzer z balsamem po opalaniu. Zresztą ja zawsze chciałam wyglądać jak http://makeuparts.tumblr.com/ - Marylin Monroe, dlatego opalenizna bardzo lekka.

Gość gość
Powinnyście jeszcze raz na jakiś czas chodzić do dermatologa. Opalanie na solarium grozi rakiem skóry, a ten jest w pełni uleczalny gdy się jeszcze nie przeniósł gdzieś dalej poza skórę.

Gość e---mka2
Teraz juz taka opalenizna jest niemodna. I jesli zalezy nam na zdrowej opaleniźnie polecam lepiej skorzystać z kuracji odpowiednim suplementem. Ja w tym roku przekonałam sie ze działa. A przyjmuje suplement My Sun Complex. Naprawde skóra ma piekny i zdrowy koloryt.

Gość gość
Znam ten suplement Sun Complexi musze przyznać,ze faktycznie jest bardzo skuteczny i dzięki niemu nasza opalenizna ma zdrowy i długotrwały koloryt. Polecam z czystym sumieniem.

Gość gość
WON Z TYM SPAMEM!!!!