Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość le jaja

głupie pytanie - czy do sukni ślubnej zakłada się stanik?

Polecane posty

Gość le jaja

poważnie pytam. mam spory biust, ale założenie stanika zawęża mi pole manewru co do fasonu. Czy suknie już mają wszyte staniki?

Gość no co no co
jeśli sobie każesz wszyć to tak ale tak z automatu to nie. Kupujesz sobie straplessa (bezramiączkowca) i nic ci wyboru nie ogranicza.

Gość tak ale taki pierscionek
jest duzo pieknych sukni z ramiaczkami

Gość le jaja
wiem, tyle że cena sukni też gra rolę. ogólnie narazie się rozglądam. będzie mi kiepsko coś znależć. jestem niska 162 cm, przy kości, ale proporcjonalna (chyba?? 102/81/102). w sumie to chyba tylko empire mi zostaje, ew. suknia krótka tuż za kolano

teraz jest tyle fasonów biustonoszy że możesz dowolnie wybierać,przebierać w tym.Ja odradzam push-upy-bo ponoc spadają,natomiast polecam bardotkę-świetnie trzymają i też delikatnie podnoszą biust.Ja przez całe wesele nawet nie czułam że mam stanik-był tak idealnie dopasowany.

Gość jooooooooooooo
podobno sie ubiera bardotke

Gość bardotka to taki staniki
.

Gość klassi
Ja nie wyobrażam sobie nie mieć stanika pod suknią ślubną. Faktycznie push upy rzadko komu dobrze pasują, lepsza jest bardotka jeśli chce się uzyskać efekt troszkę uniesionych piersi. Natomiast jeśli chodzi o propozycje ślubne to ta jest prosta i stylowa http://nipplex.pl/delice_bordotka.php