Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamdzieci

zapraszam dziewczyny w 8 tyg ciąży :)

Polecane posty

Gość kochamdzieci

Cześć dziewczyny ja o ciąży dowiedziałam sie 5 tygodni temu :) mam już załozoną kartę ciąży obecnie jestem w 8 tyg i 5 dni ciąży:) mam już za sobą troszke badań czekam na usg które będę miała 26 .07 :) pierwsze usg miałam w 3 tyg ciąży gdzie był widoczny pęcherzyk teraz czekam na kolejne :) bardzo się cieszę od czasu do czasu mam straszne wymioty ale to tak raz dwa razy w tygodniu :) kocham jeśc gotowaną kukurydzę ze szczyptą soli mniammm ogólnie nie przepadam za słodkim :) a jak tam u was z objawami mieliscie już usg badania jak się czujecie :)

Gość uśmiejmy sie po pachy
ja będę mieć chłopca (tak czuję ;) ) robię dużo kupy rano a moja mama mówi że to na syna ojejciu bejbik malutki :)

Gość rozejrzyj się po forum
są tematy zgodne z terminami porodu luty, marzec 2012. :)

Gość kochamdzieci
pisałam tam kiedyś ale nikt mi neiodp każdy miał mnie w du...hyh nie wiem czemu miałam inny nik wcześniej niewiem czemu mnei olewały chce załozyć własny temat moze tu mi sie uda nawiazać jakas rozmowę :(

Gość rozejrzyj się po forum
no to zakładaj może akurat przetrwa bo zbierze się parę osób.

Gratuluje :D dlugo sie staraliscie? ile masz lat jesli mozna zapytac? My wlasnie zaczelismy starania wiec wszystko przed nami. Mam nadzieje ze bede niedlugo na Twoim miejscu, hihi

Gość kochamdzieci
mam już jedno dziecko teraz staraliśmy sie ponad rok an drugie ale sie udało :)

Gość kochamdzieci
mam 24 lata :) 2 letnią córeczkę :)

No to gratuluje :) My dopiero o pierwsze.. mam 26 lat. mam nadzieje ze szybko pojdzie bo teraz jest dobra sytuacja jesli chodzi o prace i warunki do zycia.. a o 1 corke dlugo sie staralscie? bo jak czytam na tym forum to nie jest tak hop siup zeby w ciaze zajsc..

Gość do89000000000000000000000000
Skiti zebys sie jeszcze nie zdzwila:O

Gość kochamdzieci
z pierwsza ciąża w sumie nie było problemu przeliczyłam dni płodne zrobiliśmy tydzien pauzy i w ten dzień sie kochaliśmy dałam nogi na góre czyli na sciane i tak z 10-minut 15 może leżałam i zaszłam w ciąże bez problemu etraz staraliśmy sie ale bez skutki i wspomniało mi sie że wtedy dałam nogi do góry więc spróbowałam no i sie udało :)