Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakby zza komuny byli ORANGE

Orange to po prostu g-ówno bez zasięgu i jeszcze raz g-ówno!!!

Polecane posty

Gorzej być już z nimi nie może !! co za sieć porąbana, że mnie kurde jeszcze wiąże z nimi umowa prawie rok, tylko czekam na jej koniec i spierdzielam do konkurencji. Zasięgu nie mam (mieszkam w dużym mieście) gdzie się nie poruszę to zasięg tracę, do dzwonic się do ludzi tragedia!!!! Co za g-ówno od prawie roku ciągle problemy ze wszystkim, nawet na ich stronie sprawdzić połączeń, rachunków itp. nie można bo chwilowo nie dostępna ta usługa toż MASAKRA!!!!! Jestem tak wściekła ! że chyba pójdę dzisiaj zapytam ile wynosi kara za zerwanie umowy i zapłacę!!!

Gość dfdfdffgfgfg
kara to chyba ze 2 tysiące ;)

Gość I co teraz ?
Najlepiej mieć w Playu i nie ma problemów ze zasięgiem :) ani z połączeniami .

Gość dziwne to jest
nigdy nie miałam takich problemów i cała moja rodzina takoż

własnie dzwoniłam moja kara to około 500zł pojde dzisiaj i zerwę na lepsze mi to wyjdzie i tak co miesiąc płacę po 130 zł wieśniaki !!!! mam dosyć , żeby człowiek w tych czaach nie mogł sie połączyć

Gość leviatan ty glupi jestes
dziwia mnie odpowiedzi : kara to chyba 200o :O skad wiesz? zagladalas jejw regulamin? bo w kazdej promocji kara moze byc inna, poza tym jest rozliczana proporcjonalnie, w zaleznosci od tego jak szybko po zawarciu umowe zrywa (czyli ile jej zrealizowala). a poza tym napisalabym reklamacje pisemnie do nich ze albo naprawia zasieg albo zrywasz z nimi umowe bez kary bo z ich winy

Gość erfgergerr
to rpawda ja nie ra zmialam problem z zasiegiem !!!

a ja mam i to od dłuższego czasu , rodzina juz jest w T-mobile i Alleluja bo nareszcie normalnie mogą korzystać, tak samo znajomi, jak tylko przeszli do innej sieci to bez żadnych problemów

a ja nie moge bo jeszczce obowiązuje mnie umowa, chyba do dzisiaj jestem tak nie zadowolona z Orange ze jestem w stanie zapłacic kare

a sprawdzalas czy twoj telefon nie jest zjebany? bo moze to telefon, nie musi byc od razu siec. samsungi lubily gubic zasieg kiedys, SE tez ma z tym problem ostatnio i iphone4 to w ogole super ma wszystko oprocz funkcji telefonu bo nie lapie zasiegu dobrze

jak cie stac na kare to uciekaj, bo na sile nikt cie trzymac nie moze

Mam od 6 lat i praktycznie żadnych problemów z zasięgiem. Raz na rok mają jakąś awarię, ale wtedy dają w ramach zadośćuczynienia darmowe minuty. Też stawiałabym na telefon. :classic_cool:

z orange jestem od 13 lat ten sam nr, od roku jest masakra z zasiegiiem , połączeniem i wysyłaniem smsów Telefon zmieniam często, chyba 3-ci i nie ma poprawy, moj maz tez, siostra, mama najgorzej ,wiec to nie telefon nie jestem na tyle głupia, żeby tego nie sprawdzic

3-ci w ciagu roku , nie 13 lat :)

to przenies numer i juz

telefony zawsze miałam nokię , teraz zmieniłam na HTC Desire S ale wiem na 100% ze to nie winna telefonów

leviatan... ja się własnie nad tym zastanawiałam, zapłacę karę w Orange a nr działa dalej w innej sieci

Gość jak się rozglądniesz
to narzekających na sieć, do której chcesz przejść jest tyle samo co narzekających na orange. W mysl zasady : "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma"

nikt jak na razie nie narzeka kto się przeniósł z mojego grona

Gość jak się rozglądniesz
napisałam"jak się rozglądniesz"Popytaj dalej, choćby na forum

ja chcę tylko żeby móc normalnie z kimś się połączyć jak chcę się skontaktować, a nie ciągle, że nr poza zasięgiem, albo zajęty (gdzie tak naprawdę w danym momencie nie rozmawiam) lub że wyłączony!

wcale nie gowno....... przeczytaj cały temat , później poradz :)

Gość chujowe przenoszenie numeru
a tak w ogole to te zmiany numer sa bez sensu. Tzn przenoszenie numeru. Ja mam darmowe do wszystkich w orange i dzwonie do ludzi nawijam po kilkadziesiat minut, a potem przychodza mi ogromne rachunki, bo okazuje sie, ze niektorzy z tych ludzi tak naprawde sa w erze lub play i co tu zrobic. Jak rozroznic te numery?? no i lipa. Wprowadzanie tylko ludzi w blad. Jak ma sie numer orange a sieci w innej sieci :o

a orange oszukuje, ja mam dodatkowe niby 90 min do wszystkich sieci, ale tego nie mozna nigdzie sprawdzić ile wygadałam tak mówią w orange! To ich kłamstwo bo tego wcale nie ma i płacisz normalnie! wiem na 100%

mi nie zależy na żadnych minutach sms i pierdołach, ja chce abonament który mi odpowiada i sie kurcze łączyć z ludźmi kiedy chce a nie wkurzać się bo musze pilnie zadzwonic, a tam ciagle w słuchawce, nie ma takiego nr, tel po za zasiegiem, w tej chwili nie mozna sie połaczyc ...no proszeeeee

Gość ....----....----....----.....
A od dawna masz tę samą kartę SIM? Bo to też może być przyczyna.