Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to-ja789

czy kobiety to lubią ?

Polecane posty

Gość to-ja789

Witam. Mam pytanie do kobiet odnośnie penetracji. Czy lubicie kiedy partner dochodzi penisem do dna pochwy i "stuka" w szyjkę macicy ? Lubię czuć w ten sposób "dno" żony ale odnoszę wrażenie że jej to jakoś specjalnie nie rajcuje. Staram się to robić delikatnie bez jakiegoś siłowego uderzania. Przy długości penisa 18 cm i pochwie ok 10 cm (nie mierzyłem, ale jestem w stanie dotknąć szyjki najdłuższym palcem ręki) wydaje mi się że pochwa powinna się trochę naciągać. Może być tak że żona po prostu nie chce mi psuć przyjemność i nie protestuje. Czy takie naciąganie jest dla was niekomfortowe ?

Gość aaaaacvvv
zapytaj żony baranie

Gość egfrergtergtergfvdfg
Ty jesteś durny czy tylko udajesz? To przeciez boli! I możesz zrobic krzywde żonie....

Gość to-ja789
gdyby pytanie miało sens to tak bym zrobił a nie pytał Was w internecie. Żona jest osobą "zamkniętą" na takie rozmowy dobrze że zgadza się na seks przy lampce nocnej a nie tylko po ciemku.

Zastanawiałyśmy się z Verą jakoś miesiąc temu albo i wcześniej gdzie się podziewasz. :p Związana i zakneblowana czekałaś na pozwolenie skorzystania z kafe? :classic_cool: :D :p

Gość szczotkowalnia
Ale masz qrwa problem....:(

Gość Lady Maverick
to boli... i wlasnie dlatego wiele kobiet, wbrew krazacym opiniom, nie lubi duzych.

To czasem boli i wlasnie dlatego "druga wieksza polowa" kobiet tego nie lubi. ;P

A zauwazylas tam cudzyslow? Z twoja inteligencja chyba latwo mozna sie domyslic, ze cale to sformulowanie uzyte jest troche zartobliwie? Czy moze tak po prostu mialas ochote sie do czegos przyczepic?

Gość to-ja789
Ludzie kochani, ja pisałem że staram się to robić delikatnie. Nie walę w "dno" na siłę, zapierając się nogami o ścianę Przecież jak ginekolog majstruje wziernikami i innym żelastwem to też uważa. Ja po prostu po dojściu do końca rozciągam elastycznie pochwę "w głąb" czyli coś w rodzaju masażu