Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XxxxxkH

Nienawidze tego kraju!!!!

Polecane posty

Gość XxxxxkH

Znów przyszło wezwanie do US, tydzień temu zapłaciłam 60 zł kary za 15gr niedopłaty Vatu!!! kurwa mac o co znów się przyczepią... ...mimo ze miesięcznie im 4-5 tys haraczu odprowadzam, 0 szacunku dla przedsiębiorcy który ich utrzymuje, już się nie mogę doczekać jak w kwietniu zamknę tę cholerną firmę i znów będę mieć wszystko na czarnuszka... ...podkusiło mnie głupie dofinansowanie na pracownika, któremu na zusie zależało, Boże co za głupota, przecież i tak nic mu nie dadzą! a ja teraz mam klops, jestem goła cały czas -tylko robię na durne podatki zamiast korzystać z owoców swojej pracy jak to było wcześniej:O Ten kraj jest popierdolony do n silna! pomyślałam sobie, no juz czas mieć wszo na legalu chciałam uczciwie płacić podatki i się kurwa NIE DA... nie da się tu normalnie żyć!!!! sorry musiałam się wyżalić :(

Gość Provokacja
No i bardzo dobrze, wrzody na zdrowym organizmie spoleczenstwa trzeba tępić!!!! Porządek być musi a nie złodziejstwo :O

Gość hmnb
wierzę Ci! ja dostałam karę za to ze zapłaciłam podatek od pcc-sama nikt mi nie kazał!!!!!!!!!!!!!!!!!! idotka ze mnie-zapłaciłam a po niecałym roku przychodzi wezwanie i 200 zł karybo i owszem zapłacicał ale wg umowy spoznilam się o 7 dni!!!!!!!!!! dostała karę za uczciwosc:D dobrae:d niech zyje polska:D

Gość XxxxxkH
to będą mieli porządek :P.... nie pasuje mim 5 tysiączków co miesiąc, o 15gr się czepiają to już ani grosza nie zobaczą!

Gość XxxxxkH
kurde jakbym nie płaciła regularnie, albo jakby to były duże kwoty to rozumiem, ale 15gr????

Gość Provokacja
No i prosze bardzo, zaraz ci podjebie na policje ze nie planuje nie placic podatkow i bedziesz miala :classic_cool: Jak sie nie podoba to zegnam, nikt cie w tym kraju nie trzyma, tu nie Korea północna.

Gość Provokacja
*Ze planujesz nie płacić miało być.

Gość hmnb
dokladnie:) trzeba stad wypierdalac i tyle

Gość XxxxxkH
bardzo chętnie bym się stąd wyniosła ale nie mogę cholera, opiekuje się chora mamą, która nie może wyjechać i z resztą by nie chciałam jak to starsza osoba! co do pracy na czarno to się nie boją ani trochę - w tym kraju chorym tak jest że nie ma papiera nie ma kary, jest papier nawet na 15gr to cię ścigają jak najgorszego złodzieja, a jak masz na czarno to bardzo ciężko udowodnić twoje dochody, więc się za to nie biorą leniwe urzędasy :P

Gość uuuuuuuuu
ppppp