Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elemetar true

facet 175 cm nawet jak jest przystojny jak ian somehalder nie ma szansy na dziew

Polecane posty

Gość Elemetar true

Czyne w Polsce. Ogladalem pare dni temu program na TLC i mowili że było badanie preferencji kobiet co do cech fizycznych facetow w 36 krajach. Okazuje się że Polska zajela PIERWSZE miejsce co do swira kobiet na punkcie wzrostu, w zadnym innym badanym kraju kobiety nie zwracaja aż tak na niego uwagi, bardziej na ryja, budowe ciala, gesty i inne cechy. Nie wiem skad to się bierze

Gość Polska zawsze odstawala od
Norm swiatowych. Nie martw się ten kraj kiedys znormalnieje

Gość ewelinaEwa.
Ian ma 180 cm nie 175

Gość gumisia 33
moj maz ma 170 cm i ja tragedii nie robie co mnie jego wzrost ma obchodzic jesli kocham go najbardziej na swiecie ????

mylisz się, moji znajomi mają 173 cm on i 158 cm ona i są ze sobą 4 lata i to jedna ze zgodniejszych par jakie znam, sama byłam kiedyś z chłopakiem , co ma 178 cm i W OGÓLE nie zwracałam na to uwagi, jak byłam zakochana...

Gość no dobra to nie Ian somehalder
Tylko taki np jonathan rhys meyers. Ma 175 a jest b przystojny . Taki też w polsce nie ma szans

Gość IMO13834
Obecny!

Gość no dobra to nie Ian somehalder
Wogole jak czytam to widze że jest jakas dziwna granica koles 175 to jest chuuuuujowy a już gowniane 5 cm wiecej 180 to czytam że to prawdziwy facet, przystojny itp.. Co za dziwne rzeczy

Gość gbdhbdfddf
Debilko ian somerhalder ma 5'9 czyli 175 wpisz sobie ian somerhalder height debilu

Gość IMO13834
gbdhbdfddf "Debilko ian somerhalder ma 5'9 czyli 175 wpisz sobie ian somerhalder height debilu" Od miliona wzwyż znajdującego się na koncie, jest bonus '+5 do wzrostu'. :classic_cool:

Gość IMO13834
Ja mam za to mikrokutasa :O

Gość hehe polskie dziewczyny witami
to ja sie wyłamuje z tego stereotypu, bo mam 170cm, a moj facet 177cm i jest nam dobrze ze soba:) nie przeszkadza mi ze jak załoze obcasy to jestem jego wzrostu. jakbym patrzyła tylko na wzrost to nie byłabym teraz z takim cudownym facetem ktory ma wiele innych zalet:)

Gość arizonaa
ja miałam chłopaka, który był mojego wzrostu, czyli 167 cm i w ogole mi to nie przeszkadzało, mnóstwo osób pytało, czy się nie wstydzę, że on taki mały, ale jak człowiek się zakocha, to nie zwraca na takie rzeczy uwagi:)

Gość Abbcca
Na taki kaprawy wzrost jak 175 pomoże tylko gruba kasa, inaczej nie ma szans na zwiazek :( Cest la vie :(

Gość ruutu
Widac juz tyczki po 176 cm sie wpisuja

Gość facet 175 nie jest zly
Ale laska o podobnym wzroscie to już jest straszydlo :o

Gość gość
facet 175 nie jest zly Ale laska o podobnym wzroscie to już jest straszydlo pechowiec.gif CHYBA TY ! -.-