Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunia1306

Staraczki 2011 Zapraszam !!

Polecane posty

Hej, zaparaszam wszystkie kobietki co staraja sie o dziedzie od dluzszego czasu, moze razem bedzie nam troche razniej ;) Otoz ja z mezem od wrzesnia 2010 staram sie o dzidzie, niesttey bez rezultatu, za kazdym razem przychodzi @ a z nia rozczarowanie :( Mam nadzieje jeszcze ze wszystko bedzie ok, teraz jestem w dniach plodnych i mam nadzeije ze moze teraz nam sie powiedzie . Ajak tam u was wyglada proagnienie zostania Mamusia???? P.S Poniewaz od ponad 10 lat mieszkam za granica , Przepradzam za bledy :)

chyba nie chce nikt do mnie dolaczyc , inne fora z tym tematem sa juz takie pelne ..dlatego chcialam otworzyc nowe .

Gość to jest jeszcze nie duzo
!!!

Gość ona_29_
ja staram sie juz 3 lata wizyty w klinice itd sa juz męćzące:/ale przywyklam do tego juz

No zdrowa kobieta i mezczyzna podobno do roku powinno byc oki , ale powoli podchodze juz pod rok i sie juz boje, niedlugo bedzie miec czekac u gina wizyta i pewnie sporo badan . a ile macie lat?? Jezeli moge zapytac :)

Gość do niunii
sam twoj nick odstrasza. przylacz sie do jakiegos topiku,staraczek,sraczek itp tu w brud,nie zasmiecaj

Gość przyszyny nie snalsli
jw

nie bo duzo jest na tyle rozwinietych juz miedzy soba tematow ze nie bede sie tam wcinac a jak przeszkadza wam to , poprostu nie wchodzicie a co do mojego nicka to jest to moja sprawa ...moze ma to poprostu dla mnie jakies znaczenie . Nier rozumiem poco wogule tutaj takie docinanie , jak czytam te niektore docinki to poprostu sie zastanawiam czy takie osoby udaja czy naprawde sa takie puste !!!!