Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alien z dupy

nie mam szacunku dziewczyn waskich w biodrach takie cos wyglada jak facet

Polecane posty

Gość alien z dupy

:o

Gość superDE
a Ty jak wyglądasz?

Gość Szyba
Od kiedy to szacunek dla drugiego człowieka zależy od szerokości bioder ;) czy wielkości innych części ciała?

Gość to tylko na chwile
Prawdziwe przyczyny chorob jakich nie znacie bo koncerny farmaceutyczne wraz z rządem to ukrywają i wasze kochane PIS i wasze kochane PO od str 19 http://www.scribd.com/doc/24288650/W-imieniu- narodow-%C5%9Bwiata Rzadziło już pis rządziło PO JEDNA MAFIA grajaca pod skrzypce koncernów farmaceutycznych jako najwiekszej gałęzi przemysłu . tylko Kongers Nowej Prawicy zagłosuj i zobacz wyniki sondażu http://www.pppi.pl/wybory-parlamentarne-2011. html

Gość rozumiem i wiem jakie
hehe wiesz, zee mam cos podobnego, moze to nie brak szacunku, no bo co taka laska winna, ale od razu kllasyfikuje ja jako niekobiecą.

Gość elkaz kanapy
NIe masz szacunku do dziewczy wogole ! Biedne to co cie spotkaly

Gość zieonooka88
A czy to wina kobiet, że mają taką a nie inną talię, czy są wąskie w biodrach czy nie? Dziecinada....

Gość dle;
to pisze jakaś laska z dupskiem wielkim jak stodoła, której jakaś laseczka odbiła faceta

Gość zielonooka88
to pisze laska, która ma 172 cm wzrostu i 54 kg żywej wagi:) I ma wąską talię w dodatku. I jakoś nie rozpacza z tego powodu, bo nie uważa to problem. A laski " z dupskiem wielkim jak stodoła" mogą być równie atrakcyjne jak te z małym dupskiem.

Gość taka jedna bez waskiej doopy
Slyszalam ze podobno zbyt mocne zapinanie pieluszek jednorazowych dziewczynkom powoduje w przyszlosci wlasnie takie waskie biodra :/.Nie wiem, czy to prawda czy nie, ja swojej corce na wszelki wypadek nie sciskalam za mocno boderek pampersami. Na pewno niektore kobiety maja taka budowe dzieki genom ale jesli to prawda z pieluchami to mozna temu latwo zapobiec.