Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanaola

co grozi za

Polecane posty

Gość zdesperowanaola

pierd.niecie sasiadce w zęby mam ochote pieprznac ja z plaskacza, franca od lat mnie szykanuje a ja udaje albo staram sie udawac ze mnei to nie rusza, mam ochote ja stluc co mi grozi za to, naprawde przyrzekam nie jestem patologia ani agresorem ale juz nie wyrabiam

Gość zdesperowanaola
a jesli ja tylko spoliczkuje? moze mi cos zrobic? wezwac policje to sie domyslam

Gość erka2222
nie warto jebniesz pizdzie liscia i afere ci wykreci ze zeby polamales czy ze kark ja boli. zrob tak jak ja, z rozpedu wypierdol jej szpisa w dupe dokladnie w kakaowe oko. nawet jak bedzie bolalo ja tydzien to nie pojdzie do medyka bo sie bedzie wstydzila, a jak podbijesz jej oko zrobi abdukcje sprawa w sadzie i dojebia ci w zawiasach.

Gość zdesperowanaola
no wlasnie, pewnie zaraz bym ja uszkodzila i ciagalaby mnie po sadach naprawde nie wyrabiam, siedzi cale dnie w domu , nic nie robi tylko od lat mi bruzdzi z nudow francowate stworzenie okna wymieniam to mi naslala nadzor budowlany popieprzona debilka

Gość erka2222
a poco nadzur ze niby co ?? mieszkaqsz w zabytkowej kamienicy ?

Gość svgfgfg
a co Ty jej zrobilas ze sie do ciebie dopeirdolila?

Gość zdesperowanaola
tak mieszkam w zabytkowej kamienicy ano maz wybral mnie nie ją po krotkim romansie ;/ tradycyjny scenariusz

Gość zdesperowanaola
nadmienie ze taki stan rzeczy - tzn jej dosrywy donosy i inne cuda trwa juz 8 lat :) cudownie prawda?