Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piegowata od stóp do głów

piegi wszdzie mam i z tego powodu zdycham

Polecane posty

Gość Piegowata od stóp do głów

Mam od cholery piegów jak by były tylko na twarzy to okej jeszcze by mi tak nie przeszkadzały, ale ja mam piegi na całych rękach i ramionach do tego troche na plecach i udach. Mam już tego dosyć chowanie się przed ludzmi jest uciązliwe. I jeszcze jak chociaz bym sie opalała na brązowo to one by sie tak nie odznaczały, i by ładniej wyglądały, ale nieee ja jak wyjdę na słonce od razu robię sie czerwona i potem wszystko mnie pali przez nastepny tydzien. Co ja ma zrobic mam już tego dosyc!!

piegi sa piekne! mojemu chlopakowi czasem od slonca wychodza takie delikatne piegi na twarzy, uwielbiam je :D Twoje ktos tez pokocha, o ile juz nie kocha ;) masz rude wlosy?

Jeśli masz rude włosy i zielone oczy to byłabyś moim ideałem :D plus piegi mmmm...

Współczuję. Kilka piegów na nosku jest cool, ale mieć nimi zajeebane ciało to już smuteczek. :(

one nie wygladaja jakby sie wsydzily swoich piegow i nie maja smuteczkow z tego powodu ;) http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://wpcontent.answcdn.com/wikipedia/commons/thumb/5/58/Freckled.jpg/200px-Freckled.jpg&imgrefurl=http://www.answers.com/topic/freckle&usg=__a-8TPvrkWmex44fLSij1bPdaOGM=&h=164&w=200&sz=11&hl=en&start=18&zoom=1&tbnid=Zw2C-ii9cvy-tM:&tbnh=131&tbnw=160&ei=2KckTqzwC8y38QPhmuHRAw&prev=/search%3Fq%3Dwomen%2Bfreckles%26hl%3Den%26sa%3DX%26biw%3D1255%26bih%3D661%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=667&vpy=247&dur=1507&hovh=131&hovw=160&tx=97&ty=100&page=2&ndsp=18&ved=1t:429,r:3,s:18

Bo siebie akceptują. Ja miałam piegi w dzieciństwie. :classic_cool: Ale nie dużo. Kilka, nie wiem czemu. :) Potem zaczęłam nosić pingle jak denka od alpag i znikły. Zresztą gdyby zostały, nie miałabym z tym problemu. :classic_cool:

Gość kuleczka :)
ja mam atopowe zapalenie skóry i choć staram sie Ciebie zrozumiec to i tak nadal mowie ze wolalabym tyle biegow... przynajmniej skora cie nie ciagnie, nie swedzi, nie ma plam piekacych, strupow. wiadomo sa takie co nie maja tak jak ja ani jak ty, ale moze postaraj sie jakos siebie zaakceptowac i pokochac. to jedyna droga do 'wyzwolenia' :) pozdrowienia:)

Gość kuleczka :)
piegow* :)

Gość ,.......
vera lynn ,,,,,,,,,,, idx sie lecz

Gość ,.......
Rozjaśniaj sokiem z cytryny, przykładaj plasterki ogórka, rozcieraj natkę, nie od razu znikną, ale z czasem zbledną. Pamietaj nie przebywaj na ostrym słońcu, gdy bierzeszjakieś leki, czy antykoncepcję (nie wiem ile masz lat), podono jakies zioła, chyba .....dziurawiec na słońcu lubi pozostawiać plamki na ciele.

Z czego mam się leczyć? Z braku piegów czy krótkowzroczności? Czy też może z posiadania własnego zdania?

Gość guigty57u3ytu35
czescbiedrona :D niektorzy lubia piegi "przefarb" sie na rudo i pozuj na oryginalna ;)

Gość Witamiżegnamzarazem
Piegi+zielone oczy+rude włosy= fenomenalna uroa.... Piegi są fajne....