Gość fnsigla Napisano Lipiec 19, 2011 Otóż nie wiem do lekarza jakiej specjalności pójśc z problemami takimi jak, nadmierne owłosienie, uczulenie na tabletki antykoncepcyjne, chodzi mi o to aby lekarza zbadał mój poziom hormonów bo wiem że coś z nimi nie tak. Ginekolog nie robi nic poza wypisywaniem kolejnych tabletek anty. Jakiej specjalności lekarz zajmuje się badaniem hormonów ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość From Yesterday Napisano Lipiec 19, 2011 Endokrynolog. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdfdsa Napisano Lipiec 19, 2011 endokrynolog musisz wziasc skierowanie od lekarza rodzinnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość veskaeska Napisano Lipiec 19, 2011 tylko i wyłącznie ginekolog ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fnsigla Napisano Lipiec 19, 2011 asdfdsa a jeśli w moim mieście przyjmuje endokrynolog na NFZ to też mi potrzebne skierowanie ? Czy mogę tak po prostu do niego pójśc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrotka polnaaa Napisano Lipiec 19, 2011 urolog ? Pojebało was ? Urolog jest od fiutków facetów ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdfdsa Napisano Lipiec 19, 2011 prywatnie to bez skierowania by cie przyja ale na kase chorych to nie ,musi byc skierowanie ale z tego co wiem to strasznie długo sie czeka tak na kase u mnie w rzeszowie około 6 miesiecy :( ja musialam leciec prywatnie niestety:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fnsigla Napisano Lipiec 19, 2011 no ja też z rzeszowa :/ a możesz kogoś z rzeszowa polecić ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Ginekolog-endokrynolog, bo to chodzi raczej o hormony płciowe. Bez skierowanie na NFZ nie da rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dawid Napisano Październik 28, 2019 W Prima Med miałem wizytę u Urologa. Pomógł mi wreszcie ze sporym problemem jak dla mężczyzny. Polecam wizyty w tym miejscu, bo naprawdę potrafią pomóc w fachowy sposób. Podsyłam link do ich strony, jakby ktoś potrzebował: https://prima-med.info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzegorz678 0 Napisano Luty 28, 2020 Proponuję wybrać się do najlepszego lekarza jaki dotychczas mnie leczył Dr. Cieśliński w Poznaniu i Kaliszu leczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JanKowal1 0 Napisano Maj 25, 2023 Sprawdzcie sobie ofertę nowoczesnej placówki medycznej - https://vivomed.pl/zastrzyki-z-testosteronu-na-wlasna-reke-czym-to-grozi/ , która świadczy usługi z zakresu andrologii, gastroenterologii, reumatologii i urologii. Sam niejednokrotnie korzystałem z ich usług i nigdy nie było najmniejszego problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach