Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdffefsdcd

ciężko wchodzi a potem boli jakieś rady ?

Polecane posty

Gość sdfsdffefsdcd

Jestem z chłopakiem juz pare dobrych lat i za każdym razem jak chcemy uprawiać sex to jemu jest trudno we mnie wejść tak jakbym była za ciasna... mimo iż jestem na maxa podniecona, rozluźniona i wystarczająco "mokra"to jest bardzo krępujący moment... Jak juz się dostanie to czuje ból im głębiej wchodzi tym jest on większy jakby było we mnie za mało miejsca... po paru min. jest w miare normalnie. Proszę o radę ale nie "typu idź do ginekologa"

Gość kama89
hej, wiesz może twój partner ma zbyt długiego... nie każdy członek nadaje się do włożenia calkowitego.

Gość sdfsdffefsdcd
18 cm. to chyba nie tak dużo.. co moge zrobić aby nie odczuwać tego bólu i żeby łatwie było jemu wejść ?

Gość najbardziej podoba mi się ten
nie wiem dlaczego nie chcesz rady odnośnie pójścia do ginekologa. Być może coś złego dzieje się ze śluzówką twojej pochwy i stąd ten ból.. A to może ocenić tylko ginekolog

Gość sdfsdffefsdcd
Aha najważniejsze-> chodzi o stosunek analny!

Gość kama89
Np: nie nadaje się członek rudolfa- hybrydy owczarka niemieckiego i bernardyna :-)

Gość xxl-men
Wielkosc penisa nie gra specjalnie duzej roli. Nawet 30cm powinno wejsc. Nasmaruj mu penisa olejkiem. Dobre sa do tego olejki dla dzieci.

Gość sdfsdffefsdcd
Nie chodzi o anal !!! Go ginekologa jak narazie nie mam jak iść dlatego was proszę o rady. Słyszałam że są jakieś ćwiczenia które mogą bardzo pomóc. Słyszeliście o tym ???

Gość yytryrtytr
xxl-men-- idioto nie doradzaj jak masz zerowe pojecie!!!1 olejek do ciala i pochwa kobiety to murowana infekcja!!! cialo kobiety to nie gumowa lala w ktora mozesz lac olej, ketchup czy musztarde!