Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...przestraszona....

Escapelle - pomozcie!!!!!

Polecane posty

Gość ...przestraszona....

To tak: Mialam stosunek "pelny" w 13 dc Cykle 27,26,25 dni - nieregularne 40 godz PO escapelle Obecnie mam 30 dzien cyklu Brak okresu w 26 dniu cyklu mialam jednodniowe skape krwawienie. Testu nie robilam bo sie boje!!! Co o tym sadzicie?? Wesprzyjcie mnie, prosze...

Gość dfdfd
spokojnie ;) mi ona rozwaliła wszystko;) To jednak spora dawka hormonów;) bedzie ok;) To nie jest ciąża...

Gość ...Przestraszona....
Kobietki! Dziekuje za odzew... To dla mnie duzo znaczy:-) I stanowi pocieszenie... Ulotke czytalam... Nawet wczoraj. Dodam ze do czasu pojawienia sie krwawienia/plamienia w sobote baaardzo bolaly mnie piersi i podbrzusze jak na okres. Jestem tak przerazona ze dzis spalam tylko 2,5 godz...

Gość nawet taniej
Wiesz nie masz 100% pewności że zadziałało. Ja bym zrobiła jednak test. Znam osobę która była w ciąży pomimo zastosowania tabletki po.

Gość .MojaHistoria23.
Wiem, ze takie przypadki sa... jednak sporadyczne.

Gość luz80.2500
u mnie bylo po tym ok. miesiaczne dostalam z 11 dniowym opoznieniem, moze bolalo mocniej ale w ciazy nie bylam. ale to juz dawno dawno temu

Gość 11 dni opoznienia???
Ja chyba oszaleje:-)

Gość pomocnaaa
Nie stresuj się dziewczyno, będzie dobrze ;) To duża dawka hormonów. Ja też miałam przypadek, że byłam zmuszona przyjąć Escapelle tylko , że nie doszło do 'pełnego' stosunku jak to nazywasz. U mnie też wystąpiło plamienie, a nawet większe krwawienie tydzień po przyjęciu tabletki. Nie martw się i idź po test. :) Wtedy się uspokoisz, a jeśli będziesz dalej się tak stresować to okres może spóźniać się jeszcze bardziej. Tak btw ile masz lat? :) Nie bój się na pewno będzie dobrze ;)

23, a Ty? Moj facet ma 27.

Gość ubikacja jakas
nie jestes w ciązy napewno:P

Gość pomocnaaa
Ja mam 19 :) Nie przejmuj się dziewczyno wszystko na pewno będzie dobrze ;) Zrób ten teścik, poczujesz się na pewno lepiej , bo sądzę ,że w ciążę nie zaszłaś. Nie szarp sobie nerwów , bo myślę , że dodatkowe stresy nie są Ci potrzebne ;) Trzymam kciuki :)

o jutro zrobie test... okropnie sie boje:-( echh. szkoda ze nie mozna cofnac czasu...

Chyba mam zapalenie pecherza na dodatek:-( niech ktos ze mna pogada...

Gość pomocnaaa
Jeśli masz zapalenie pęcherza i odczuwasz pieczenie przy sikaniu powinnaś łykać dużo wit. C , bardzo pomaga. A najlepiej udać się do lekarza ;) zrób test i daj znać jaki wynik wyszedł :)

Gość marcelagawelo
założ spirale zadziała! escapelle nei jest srodkiem wczesnoporonnym:(

Gość Michał Zaradny
Witam Tabletka, którą przyjełaś zawiera bardzo dużą dawkę hormonów, więc problemy z cyklem zapewne są jej zasługa. PO jakimś czasie na pewno wszystko wróci do normy. Więcej na temat antykoncepcji awaryjnej znajdziesz na www.wpadka.pl, a w razie jakichkolwiek pytań bądź wątpliwości pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możesz skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs