Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eroto mann

Pończoszki

Polecane posty

Gość eroto mann

Dziewczyny, jakie lubicie nosić, bo szukam dla swojej, ale nie wiem czy jej się spodobają. Jakieś propozycje? Czy do pasa czy raczej samonośne jej kupić?

Gość bruner wieczorem
Kup jej to co ty lubisz, bo i tak będzie nosiła tylko przy tobe. Kobiety takie są, na codzień i tak nie ubierze.

Gość kozyra marian
Zależy kiedy ma je nosić. Czy w tylko dla ciebie do łóżka, czy tak normalnie do spódnicy do pracy. Wiadomo że do pracy nie ubierze jakiś kabaretek czy czerwonych. W innym przypadku mozesz poszaleć i jakieś super seksi kupić

Do normalnego noszenia proponuję coś takiego http://www.soyelle.pl/SANDRINE-ponczochy-samonone-z-szerok-koronk-biale-czarne-bezowe-p345.html baaardzo eleganckie i wygodne. Natomiast fikuśnych pończoch znajdziesz pełno w każdym sklepie w internecie. Mi najbardziej podobają się z kolorowymi szwami, np. białe z czerwonym szwem ( i najlepiej do pasa)

Gość facet 100%
Super eleganckie, chyba mojej zafunduję, niech ma dziewczyna coś z życia, he he!

Gość rozmarzona żonaa
Marzę, żeby mój mąż choć raz kupił mi coś seksownego. Czasami sama coś kupuję, ale mam wrażenie, że jemu wszystko jedno, co mam na sobie.

Gość stary stary eee
To choć do łóżka w piżamie w paski, co się będziesz przebierała i forsę wydawała.

Gość znaffczyni
Proponuję kupić jakieś dobrej jakości np. Gatta. Cienkie i w naturalnym kolorze. Najlepiej samonośne, bo takie najwygodniej się noszą. Pozdrawiam

Gość becia booooo
Ja bardzo lubię takie pończochy ze szwem i kubańską piętą. Mojego mężczyznę to też niesamowicie kręci.

Gość ffffffffffjkkkk
Wstydziłbym się kupować takie coś w sklepie :P

Gość becia booooo
a gdzie niby?

Gość samochód
Chyba nie masz kobiety, bo jak masz to musi być biedna z tobą.

Gość hehejjj
Czy zaraz każda babka musi nosić pończochy? Teraz też jest tyle szałowych rajstop, nawet takie, co wyglądają jak poończochy. Przecież i tak pod spódnicą nie widać.

Gość gorzka idiotka 4
Dla mnie podstawa to zakolanówki. Wygodne, a do tego można je nosić praktycznie do każdych ciuchów. Zawsze wyglądają młodzieżowo!!!!!!!!!!!!!!

Gość becia boooo
Zakolanówki w większości są do niczego, bo nie mają silikonu i się często zsuwają z nóg. Trzeba je co chwile podciągać. Bez sensu.

Gość dziewczyna od kuchni
Też uważam że zakolanówki to bezsensu wymysł.

Gość olga z biebrzy
Ja tam noszę zakolanówki. Jak jest zimno to takie grube, czasami zamieniam je na długie getry. Jak jest cieplej to przerzucam się na takie cienkie, prawie jak pończochy. Są wygodne i przyjanmniej nie wciskają mi się w uda.

Gość popieram po calości
Wole jak dziewczyny noszą zakolanówki niż te obrzydliwe podkolanówki. Sam widziałem ostatnio młodą laskę na weselu w długiej sukni, a jak podniosła to tam podkolanówki takie brązowe jak rajstopy mojej starej. Fuuuujjjj

Ktoś tu napisał że kobiety na codzień pończoch nie noszą... To chyba jestem dziwna, bo nie cierpię rajstop...

Przyznam, że też zdecydowanie wolę pończochy. A już rajstop noszonych pod spodniami wręcz niecierpię. Jedynym wyjątkiem są prawdziwe mrozy, i to generalnie wtedy grube kolorowe rajstopy do spódniczki. Ale nigdy pod spodnie!

Gość onnnnar
Zawsze i wszędzie tylko pończochy, i to klasyczne. Bez żadnych dziwadeł.

Gość Bussdy
Pończochy tylko z siatki i do tego czerwone sssss....

Gość kupbabieponczochy
Każda kobieta powinna mieć ( I NOSIĆ!!!!) pończochy. Ja mojej kupuję często, nawet bez okazji.

Gość jestemzbovon
Ja tam lubię wąchać pończochy używane przez moją kobietę. Nie ma to jak zapach kobiecych stopek. Mniam.

Gość bleeebleee
to forum schodzi na psy, same zboczki i reklamy, masaker

Gość dodaj mnie do ulubionych
Dla mnie tylko pończochy do pasa, konieczie nylony z dziurką. Na wieczór zaś często ze szwem. Prawdziwa kobieta powinna tak chodzić.

Gość de gusto oo
Taaaa, ciekawy skąd bierzesz na te wszystkie nylony, jak je na codzień nosisz? z tego co wiem, to porządne tyle kosztują, że głowa mała.

Gość basiaco makutasia
Ja na wieczór noszę pończoszki, i tylko do pasa. Tylko takie są seksi.

Gość zwolenniczka wolnej milosci
Ja nosze zawsze samonośne pończochy. Na zimę noszę grube, kryjące i ciepłe. Latem też noszę pońćzochy, takie cienkie, że prawie nie widać, a nogi ślicznie wyglądają i do tego ta tajemnica, że pod spódnicą są pończochy.

Gość kocham się bardzo
teraz widziałam takie cienkie Merlina, bez palców, gołe palce. Jak dla mnie bomba. Czekam tylko na beżowy kolor, bo narazie mają same czarne...