Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikisara1986

jak wyglada czop????????

Polecane posty

Gość nikisara1986

witam mam pytanie jak wyglada czop?

Gość zależy w jakiej fazie
u mnie na początku był taki jakby szary i bardziej luźny, wodnisty, a już na sam koniec był typowo galaretkowaty, przezroczysty z krwią

Gość Aneta222
u mnie przezroczysta galaretka z nitkami krwi

Gość Aneta222
u mnie prawie 2tyg przed porodem, ale słyszałam, że niektórym nawet w dzień porodu

Gość zależy w jakiej fazie
nawet na 2 tygodnie przed porodem mnie w dniu porodu zaczął wypadać pierwsza część jakoś o 12.00 a kolejna około 13 godzin później

Gość a jak odpadnie przed terminem
to trzeba wtedy do szpitala jechac????????????

Gość u mnnnie
wyglądał jak śluz z krwią, oczywiście większa ilość śluzu zmieszana z nie dużą ilością krwi...2 dni przed porodem

Gość u mnnnie
wyglądał jak śluz z krwią, oczywiście większa ilość śluzu zmieszana z nie dużą ilością krwi...2 dni przed porodem

Gość hdklodkk

Gość zarazrodzę...
O dobre pytanie, a ile jest tego śluzu? Pytam, bo mi przez całą ciąże coś się lekko leje ze mnie, tak że bez wkładek się nie obejdzie, wiem, że brzmi to głupio ale nie przeoczę tego? Bo gdybym nic nie miała, tylko sucho i nagle coś to bym wiedziała, a ja cały czas mam coś :)

ja całą ciąże miałąm upławy, a dzień przed terminem jak poszłam na ktg to jeszcze sie nie położyłam a czuje, że coś tak jakby wypłyneło,mokro się zrobiło :p ale normalnie podłaczyli mnie i wyszły już troche skurcze które czułam od kilku godzin bezbolesne. zawołała mnie ginekolog na badanie na fotel to jeszcze zanim się rozebrałam to jeszcze coś tam poczułam, że poleciało troche. U mnie to wyglądało jak prawe żywa,czerwona krew z domieszką śluzu ;) a było tego tyle, że aż jedna podpaska by się zmarnowała ;)

Gość tygodnie ciazy
ze mnie wylecialo "cos' w dniu porodu. wygladalo to jak duuuuzy skrzep krwi, albo kawal galarety, ale z krwi. moze to byl czop, ale wy tu mowicie ze to powinno byc przezroczyste... dodam ze opiekowala sie mna jakas uczennica/polozna zawolalam ja do wc a ona z przerazeniem stwierdzila, ze nie wie co to :D biedna :D no coz, taki zawod sobie wybiera :D

Gość u mnie córka miała być właśnie
ale czy jak to wyleci przed terminem to trzeba jechac do szpitala?