Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latający Cyrk Monty Ajrona

dzień dobry!

Polecane posty

Cytując, może trochę na wyrost "Statek" WŁ - "jedzmy gówno... Miliony much nie mogą się mylić." ;)

Piękne...gówno prawda. :D Wyjęte z kontekstu. :D Zaraz wezmę w grabę książkę, tak jak Warzyw bierze w grabę paukę i będe się delektować twórczoscią wyżej wspomnianego. :D

🖐️😘 Do Pana też mam sprawę. Później maila napiszę, bo mi się pytanie wreszcie przypomniało. :classic_cool:

Przyjdo takie, powiedzo, co wiedzo, pomarudzo, poszczekajo i spierrdolo z podkulonem ogonem. :O Już kurrwa nic w tym kraju nie można. Ani byc grubym, ani udzielać się na forum, ani czytać dobrych ksiażek, ani ani słuchac dobrej muzyki. No wszystko malkontenci skrytykujo. :O 🖐️

ja pizzy nigdy bym sobie nie odmowila.. ale skoro jestescie tu juz ladny kawalek czasu.. i troche juz sie naczytaliscie... moge miec do was jedno pytanie? nie chodzi mi o jakies zlote rady ale.... moze ktos z was zna zloty srodek.. anyway: czy jest jakis zloty sodek aby pogodzic bycie nimfomanka tworzac staly zwiazek(mam na mysli poczatek dobrze zapowiadajacej sie znajomosci..) staly zwiazek...?

ok zapamietam ze na forum erotycznym nie pyta sie o erotyczne sprawy...to nimfomanka musi sie z kazdym rznac?;/ a taka co ciagle chce ale tylko ze swoim to juz nie nimfomanka? heh ok nie bylo tematu

Gość zleciały sie
ahahahaahha ale kurva problemy ludzkości poruszają:D Nikoletta Maye wymiatasz :D zaczynają powoli obnażać swoje rozterki:D "Przyjdo takie, powiedzo, co wiedzo, pomarudzo, poszczekajo i spierrdolo z podkulonem ogonem." Krótko i na temat - przyjdź ujadać,jak wymyślisz nowy tekst bo jesteś już tandetna i nudna...na tym poziomie możesz pogadać z matką. "Już kurrwa nic w tym kraju nie można." Nawet kurva debilizmu napiętnować i życia kafe,ksiązka,film,płyta,sklep,kafe,książka,film,płyta,sklep itd.... bawcie się i życzę rozwiązania głębokich problemów życiowych tutaj przedstawionych :) w sumie mam na was wyjebane cyber-bohaterowie z wypiekami śledzący każdy nowy post na kafe:) wypierdaIam z podkulonym ogonem do ludzi,bo pogoda piękna....a kaszaloty sklep,kafe,książka,film......itd itp. :D 🖐️

Gość zleciały sie
aaaa jeszcze jedno,obraziłem kaszaloty:( to przepiękne i cudowne zwierzęta:( a teraz chooy wam w uch bo w doopcie wiem,że lubicie 🖐️ i szczekać....do klawiatur...:D

O kurrwa, co za głab kapusciany do sześcianu. :D Ja dzisiaj idę do sklepu z herbatami, bo mi się skończyły. Dostalam od Perw na urodziny w chooy mistrzowskich herbusi i też się skończyły. :( dawno nie miałam dobrej, lisciastej czarnej herbaty. :O A potem pójdę na pocztę wysłać kartki miłym ludziom, a potem skończę jak zwykle. Pod barem. :classic_cool:

Gość abuhahahahahahaaaa
a ja siedze,obserwuje i wiadome bylo ze przyjdzie ta brzydka,gruba i lekko uposledzona "kafeterianka" i bedzie sie tlumaczyc gdzie to dzisiaj nie wychodzi i co to nie robi,a w rzeczywistosci caly dzien na kafe (jak zwykle) iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihahahah ona jest kurrrwwwaaa glupsza niz moj laczek z lewej nogi z gownem na podeszwie

Gość abuhahahahahahaaaa
nie kazdy mieszka w bloku,ale to zrozumiale ze tego nie wiesz,nie zajmujesz sie takimi pierdolami jak zycie tylko saczysz gornolotny humor na forum dla kobiet:D

Gość abuhahahahahahaaaa
staraj sie bardziej,w nagrode pogracie w literaki :D:D

Gość abuhahahahahahaaaa
ja dopiero wszedlem trollu dokarmiany sperma ojca:D