Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ann_marii_

Prostowanie włosów metodą keratynową- Olsztyn?

Polecane posty

Witam, Czy może ktoś się orientuje gdzie w Olsztynie albo okolicach mogę skorzystać z usług fryzjera który dobrze wykona keratynowe prostowanie włosów? Domyślam, się, że temat pojawiał się wiele razy ale co w ogóle myślicie o tym "zabiegu"? Pomaga?

Gość Kasiazolka
Czesc, Kilka dobrych salonów w Olsztynie już to robi. Moja koleżanka była w Salonie Evolution na Dąbrowszczaków. Jej włosy wyglądaja wyśmienicie- zwiekszona objętość, lśnią i są naprawde proste. Jedyne co mnie zastanawia, to czy taki sam efekt bylby na moich lokach. Dowiem sie za jakis czas- na razie mam prościutkie po prostowaniu chemicznym:). pozdrawiam

Gość kawuszka
hej, ja niedawno robiłam keratynowe prostowanie, więc się wypowiem :) W Olsztynie jest już kilka salonów, które to oferują. ja robiłam w Salsie w Tesco. Efekty są niesamowite. Nie miałam burzy loków, ale bardzo niesforne włosy, który kręciły się przy odrobinie wilgoci każdy w swoją stronę. Po keratynowym prostowaniu są lśniące, miękkie, mają jakby zwiększoną objętość i wyglądają rewelacyjnie. Nie wiem, jak w innych salonach, ale w Salsie zrobili to bardzo profesjonalnie. Naprawdę gorąco polecam ;)

Gość gość
a powiedz jaka cena tego zabiegu? ;)

Gość gość
Mobilny Gabinet Kosmetyczny Diament oferuje keratynowe prostowanie włosów, pracuje na firmie Encanto i ceny przystępne :)

Gość Martuska1979
Robiłam go kilka razy i sie uzalezniłam :p Cudowny efekt prostych lsniacych włosów..ostatnie dwa razy zrobiłam w Bio-Way na Nagorkach. Przeszukałam najtaniej w całym mieście :D mozna znales na Fb

Gość gość
Ja też robiłam na Nagórkach na Barczej i faktycznie pan Marcin robi zabieg najtaniej w Olsztynie ale też najlepiej.Wiem o czym mówię bo robiłam już w kilku miejscach.I też jestem uzależniona od tego zabiegu bo włosy po nim są błyszczące,lejące,zdrowsze i się nie puszą:)

Gość gość
Hej ja też robiłam na Nagórkach :) u Marcina i włosy są super.Ale ważna jest też pielęgnacja po zabiegu czyli mycie szamponem bez sls.Ja uzywam babydream z Rosmanna za 4 zł i maski keratin z kallosa (tania a naprawdę dobra).Jeśli odpowiednio się pielęgnuje włosy po zabiegu to można naprawdę długo cieszyć się efektem:)

Gość gość
Bio-Way, nie dość, że świetnie wykonany zabieg, to jeszcze Pan Marcin ma tak ogromną wiedzę na ten temat (i na wiele innych), że aż miło słuchać :) Można go zapytać o każdą głupotę i doradzi doskonale. Nie jestem standardowym przypadkiem, jeśli chodzi o włosy, bardzo o nie dbałam a i tak wyglądały tragicznie. Spędziłam na fotelu 4 godziny w fantastycznej atmosferze i teraz jestem zachwycona (moje włosy wołały o pomstę do nieba po trwałej ondulacji wykonanej jakieś 2 lata wcześniej) :D Coś mi się zdaje, że już zostanę na dłużej ich klientką :) Ktoś się zdziwi dlaczego taka cena u nich, ano dlatego, że dużo tych zabiegów wykonują i preparat im się nie marnuje (po otwarciu butelki trzeba ją zużyć w przeciągu 3-miesięcy), więc nie muszą się "ubezpieczać" podwyższając cenę dla klienta.

Gość gość
A ile w tym salonie kosztuje ten zabieg???

Gość gość
250-300zł, zależy ja długie włosy masz

Gość gość
Ja wykonywałam ten zabieg w Łodzi, o takich miejscach w Olsztynie nic nie wiem niestety :) aczkolwiek mogę pocieszyć, że taki zabieg można wykonać w domu, z wykorzystaniem dobrych kosmetyków keratynowych, np firmy Chantal, efekt wyjdzie równie dobry :)