Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alanis17560319

Kobiece "nie kombinuj".

Polecane posty

Gość Alanis17560319

Od jakiegoś czasu zacząłem się przyjaźnić z zajebistą dziewczyną, mimo, że ma 20 lat nie miała jeszcze faceta, bo boi się zobowiązań (jakieś tam zdarzenia z przeszłości). Jest spoko, tylko wyjechała do pracy sezonowej pod koniec czerwca do miejscowości odległej jakieś 50km od mojej. Spotykaliśmy się raz w tygodniu, było spoko i jak zawsze śmiesznie ;D Jednak pewnego dnia przestała mi odpisywać, potem odpisywała mniej... Trwało to tydzień, w końcu przeprosiła tłumacząc się pracą i słowami, że "tak wyszło"... Nigdy wcześniej tak nie było. Dziś mieliśmy się spotkać, jednak wczoraj napisała, że musi jakieś pokoje sprzątać (a jest kelnerką) i się nie spotkamy. Myślałem, by zrobić jej niespodziankę i przyjechać niespodziewanie, ale nie wiem, czy nie będę traktowany w sposób "o boże znów on..". Na mój pomysł, że pomogę jej te pokoje posprzątać i wtedy będzie czas na łażenie sobie po plaży odpisała "Nie kombinuj. Błagam cię :D" Więc nie wiem, co mam zrobić ;D Doradzi ktoś? Myślałem o tym, by pojechać do niej w sobotę, po jej zmianie, ale nie wiem czy to dobry pomysł...

Gość raper spod zabki
zapewne poznala innego.. z nimi tak jest, nic na to nie poradzisz dobrze by bylo jakbys tez poszukał nowego obiektu westchnien

Gość Alanis17560319
Nie poznała nikogo nowego, przeprowadziła się do innego domku...

Gość feferger
olewa cie, miej wyjebane na szmate-dobrze ci radze, bo za jakis czas zalozysz nowy temat pt: kocham ją a ona mnie nie chce znac :)

Gość Alanis17560319
Nie założę, aż taki nie jestem ;D

Gość 05y939y5ybvjj
jakim prawem nazywasz ja szmata?

Gość it must be provo...
no przeciez ona cie nie chce...