Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżcie mi proszę

Potrzebuję pomocy w doborze stroju! Proszę pomóżcie!

Polecane posty

Gość Pomóżcie mi proszę

Witam, pisałam już w dziale "praca" ale mój temat pozostał prawie bez odzewu. Możecie mi pomóc? Jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną ale nie mam odpowiednich spodni tylko dżinsy, to jest część posta którego napisałam w tamtym dziale: "Planuję założyć: - biała bluzeczka z kołnierzykiem i krótkim rękawkiem (jak koszulowa tylko trochę bardziej profilowana) - czarne buty na niewielkim obcasie (około 3 cm) - czarna skórzana torebeczka - spodnie dżinsowe, ciemne (nie mam innych, tylko dżinsy, żadnej spódnicy bo takowych nie noszę, nawet spodni z materiału nie mam bo schudłam ostatnio i jedyne które miałam to wiszą na mnie jak worek) myślicie, że takie spodnie dobrze będą wyglądać (w sensie dżinsy)? Jestem młodą osobą, mam 23 lata. Już jutro idę na tą rozmowę a nie mam nawet pieniędzy żeby coś kupić." Jedyna osoba która się odezwała poleciła mi poszukać jakiś ciuchów w lumpeksach bo dżinsy się nie nadają ale nic ciekawego nie znalazłam. Tak właśnie myślę czy mogą być czarne lniane spodnie? Widziałam takie ostatnio na wystawie w jednym sklepie i były dość tanie a na nie to jeszcze uda mi się jakoś uzbierać.

Gość kassssia
wlasnie - tak jak szał ciałłłł pisze... zaleznie co to ma byc za praca..

Gość Pomóżcie mi proszę
To ma być praca w Urzędzie Miasta na jednym z najniższych szczebli. Właśnie z pożyczeniem to jest problem bo mieszkam dość daleko od rodzinnego miasta a tu za bardzo nie mam od kogo.

Gość kassssia
oj... to nieciekawie... skocz moze gdzies do sklepu - chocby do SH... nie wypada isc w jeansach... praca biurowa rzadzi sie swoiim prawami... (przynajmniej tak mi sie wydaje)

Gość Pomóżcie mi proszę
a co z tymi czarnymi lnianymi spodniami? Mogą być? Bo w sumie z innego materiału to spodni nie widziałam nigdzie u mnie (chodzi mi o takie w których jako tako bym wyglądała). Spódnicy na pewno nie założę bo źle wyglądam i jeszcze gorzej się czuję w takich.

Gość kassssia
no wlasnie! ja np mam "staly" zestaw na takie spotkania... mam spodniczke olowkowa (jakos sprzed poltora roku) z sOlivera, białą bluzkę ze stójką z Zary... no i jakies buty na obcasie nie za duzym - to taki standart... jak zimniej to jeszcze marynarka. jako dodatki mam tylko lancuszek z mala zawieszka i zegarek elegancki

Gość kassssia
mysle ze lniane juz lepiej :)

nieważny na jaki szczebel startujesz, urzad to jednak urzad, co innego gdybys szla na rozmowe kwalifikacyjna na stanowisko kasjerki w cinema city, według mnie dzinsy odpadaja spodnie lniane to totalna klapa, len ma to do siebie ze sie przeokropnie mnie, bedziesz wygladac tragicznie zanim dotrzesz na miejsce masz jeszcze troche czasu, trwaja wyprzedarze, przejdz sie nawet po lumpeksach jak ktos ci radzil i poszukaj czegos, mysle ze latwiej byloby ci znalezc spodnice zwykla prosta niz odpowiednie spodnie, ten jeden raz mozesz sie poswiecic i ja ubrac uczono mnie na studiach, ze na rozmowe kwalifikacyjna dlugosc rekawa bluzki (zakietu sweterka itd) powinna byc nie krotsza niz 3/4, ale mysle ze to mozesz sobie odpuscic, nie popadajmy juz w obsesje :) bylebys nie zakladala czegos bez rekawow, wydekoltowanego itd :)

Gość tylko psoty w glowie
tylko nie zapomnij wyprasowac :D

Gość riki tiki bara bara
no chyba ze startujesz na sprzataczke :P

Gość Pomóżcie mi proszę
nie sprzątaczka:) to jest stanowisko zwykłego referenta. No chyba przejdę się jeszcze po jakiś promocjach. Bluzkę, torebkę i buty mam, gorzej z tymi spodniami, też miałam taki stały zestaw ale spodnie to teraz wyglądają na mnie jak worek ale to już pisałam. Mam z tym dylemat bo już wcześniej pracowałam w takim urzędzie i na co dzień chodziłam w dżinsach i inne pracownice też ale na rozmowie kwalifikacyjnej jeszcze się nie odważyłam iść w dżinsach. Strasznie się denerwuję tym spotkaniem, mam nadzieję, że się uda.

Gość kassssia
TRZYMAMY KCIUKI!Powodzenia :) i daj znac potem co kupilas i jak poszlo :)

Gość Pomóżcie mi proszę
ok, dam znać:)

Gość kunegunda1988
Witam, też mam problem i proszę was o pomoc. idę w sobote na wesele, mam sukienke prosta, bez rammiączek, ktora ma grube nie rowno rozlozone paski granatowo - niebiesko - jasno brązowe. Ma do tego czarny pasek a ja mam beżowe buty. zastanawiam sie jak to bedzie wygladac , buty pasuja mi do paska na sukience jakie dodtaki kupic?? czy lepiej kupic inne buty ;p zawsze mialam problemy z doborem kolorow wiec licze na pomoc ;p

na moje oko wszystko do wszystkioegop pasuje ale musialabym zobaczyc zdjecie zeby miec pewniaka ;) beżowe buty mają to do siebie ze pasują do wszystkiego, szczególnie w tym sezonie.

Gość kunegunda1988
miało byc ze buty nie pasuja mi do paska bo mam go czarnego ;p buty bezowe a nie wiem jakie dodatki?? beżowe niebieskie, czarne?:)

Gość Pomóżcie mi proszę
cześć, udało mi się dostać proste czarne spodnie, z trochę ciągnącego się materiału ale na szczęście dobrze wyglądają z całą resztą kosztowały 39 zł więc spoko:) Jutro dam znać jak poszło na rozmowie, idę na 8 rano, trzymajcie za mnie kciuki:)

Gość Pomóżcie mi proszę
Cześć, właśnie wróciłam. Dzisiaj był dopiero pierwszy etap i pisaliśmy tylko test merytoryczny. W sumie pytania były proste i na wszystko odpowiedziałam więc może się zakwalifikuję dalej. Jak tak policzyłam to było około 80 osób ale wiele z nich wyszło już po 5 min od rozpoczęcia pisania i oddawało puste kartki. Jak później spytałam się takiej babki co sprawdzała "obecność" przy wejściu czy każdy jest na liście to mówiła, że zaprosili 120 osób więc 40 w ogóle nie przyszło. Do końca przyszłego tygodnia mają dać znać kto przechodzi dalej bo muszą mieć czas na sprawdzenie tych testów.

Gość kassssia
no to czekamy na dalsze relacje ;)

Gość Pomóżcie mi proszę
Dla zainteresowanych tematem to w poniedziałek dali znać, że zakwalifikowałam się do dalszego etapu i już we wtorek była rozmowa. Myślę, że mi dobrze poszło. Jej, jak bardzo chciałabym tą pracę. Teraz jestem taka zestresowana, że ciągle myślę o tym jak mogłam odpowiedzieć na dane pytanie, a to że coś tam inaczej mogłam powiedzieć albo coś więcej... rozumiecie o co chodzi? W każdym razie do dzisiaj mają dać odpowiedź czy tak czy nie, siedzę jak na szpilkach i co chwilę spoglądam na telefon czy przypadkiem nie dzwoni.

Gość kassssia
no to rewelacja! super- 3mam kciuki :D

Gość Pomóżcie mi proszę
dzięki:) Chciałabym żeby już zadzwonili. Ten stres mnie wykańcza a tu mają jeszcze czas do 15.30, nie wiem jak to wytrzymam.