Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandravv

Czy on jest gejem?

Polecane posty

Gość Sandravv

Sluchajcie, podoba mi się pewien chłopak z mojej uczelni. Nie znamy się tak dobrze, ot pogadało się kilka razy itp. Znalazłam jednak jego konto na Facebooku i obawiam się, że jest on gejem. W realu nie rzuca się w oczy żadnym gejowskim zachowaniem, wszystkiego jego "lajki" na Facebooku też byłyby w porządku, gdyby nie dwie rzeczy. Wstawił on bowiem zdjęcie Roberta Pattinsona z rozwianym włosem i romantycznym spojrzeniem z opisem "znak serduszka". No i rysunek kilku ślicznych kotków z podpisem "też takiego chcę". Jeszcze byłabym w stanie wytłumaczyć sobie Pattinsona, jako taki ironiczny gest, ale mało mnie to przekonuje. I innych chyba też nie, bo pojawił się komentarz: "(imię)... hmmm, to bardzo interesujące....". Także co, dać sobie spokój z marzeniami?

Gość Bella Cullen Swan
Mozesz wstawic linka z fota Roberta? ;]

Gość Kamecha dawny Jarek84
:D

Gość Sandravv
Zaraz.

Gość OneTwo
Pierwsze przeczucie rzadko myli. On woli dziury, których właścicielami nie są kobiety.

Gość Dr Roger Taylor
Możesz marzyć dalej, ale siebie wyobrażaj sobie jako spoconego, umięśnionego faceta :P

Gość KotekZuzi
Coz, Schwarzenegger to Pattinson nie jest.

Gość posluchaj_mnie_uwaznie
Moze sie chwilowo pogubul :)) dawno baby nie mial, albo w ogole jeszcze nie mial i nie wie co DA NIEGO DOBRE :D takze jak mu bys pokazala co nieco to jest duza szansa, ze mu mozg zacznie prawidlowo funkcjonowac i wstawiane z nudow lajki facebookowe pojda do kosza :P

Gość Sandravv
Hmmm... w sumie sama już teraz rozwiałam swoje wątpliwości. Przyjrzałam się bardziej dokładniej rzeczom, które mu się podobają. I kombinacja tego co opisałam wyżej, z lubieniem Niny Simone, Queen, Britney Spears, muzyki klasycznej/filmowej, Take That, Cirque du Soleil, pilates i musicalu RENT niestety pozostawia mnie bez zludzen, ze on moze jeszcze byc hetero... ;( Ale W sumie dzieki Facebookowi zaoszczedzilam sobie czasu na niepotrzebne podchody ;]