Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiko4532k

10 tydz ciazy

Polecane posty

Gość kiko4532k

czy w 10 tygoniu moze cos stac sie z dzieckiem pod wplywem lekow nie bralam antybiotkow kosultowalam sie z lekarzme rodzinnym . ale jednak boje sie ze to bd mialo zly wplyw na dziecko. mam kaszel brzuch mnie boli czy moze cos sie dziecku stacw piatek mam wizyte u gin tak bardzo boje sie ze powie mi ze serducho nie bije albo ze dziecku cos jest :( bardzo opbwiniam sie o chorobe ale wiem ze dbalam o siebie

Gość kiko4532k
?

Niestety ryzyko ze cos bedize nie tak z dzieciatkiem do konca pierwszego trymestru jest najwieksze. Ja poronilam w 10 tyg, ale to nie znaczy ze i ciebie to spotka.

Gość kiko4532k
:(

Gość kiko4532k
ja chyba oszalej do piartku tak sie boje :( mam mega dola

Gość spokojnie to tylko awariaaaaaa
jeśli lekarz przepsiał ci leki i wiedział że jesteś w ciąży to je weź!!! bardziej może zaszkodzić dziecku Twoja infekcja... nie wszystkie leki sa oczywiście dla kobiet w ciąży, ale lekarz będzie wiedział co ci przepisać

Gość kiko4532k
dal mi syrop i kaala pic a na ulotce pisze ze raczej nie stosuje sie w ciazy :( ogoglnie dziwnie sie tam w srodku czuje :(

dziś na wszytskim pisze że w ciązy się nie stosuje - taka politaka firm farmaceutycznych... nawet jak kupisz herbate miętową w aptece to będzie pisało żeby w ciązy niestosowac albo stosowac tylko w razie koniecznosci... dostałaś syrop to go pij zanim infekcja zdąży się powiększyć i konieczny będzie antybiotyk... pamiętaj, że Twoja infekcja odbije się na dziecku bardziej niż leki!!! dużo zdrówka

dziwnie się czujesz tam w środku bo się nakręcasz... odpuść sobie bo nie potrzebnie dziecko stresujesz ;)

Gość kiko4532k
oby wszystko bylo dobrze

Ja w 1 trymestrze bylam ok 3 razy chora-po tygodniu kaszel, katar, goraczka i jest wszystko ok. Ale nie bralam w sumie nic, tylko lezakowalam