Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie tego pozbyc_____

botoks w wieku 19 lat jedynym wyjściem ??

Polecane posty

zawsze się zastanawiałam dlaczego jedno oko mam zawsze większe i ładniejsze i dlaczego jednej brwi nigdy nie mogę ładnie uregulować, nigdy !! choćbym nie wiem co robiła, chćbym nie wiem do jak dobrej kosmetyczki poszła zawsze ta brew wygląda beznadziejnie, kształt jest tak zyebany iż nie da się z tym nic zrbić - muszę w wieku 19 lat dorysowywać sobie kredką w jednym miejscu :O i teraz już wiem dlaczego - mam jedną opadającą brew razem z powieką, wygląda to naprawdę zyebanie, te oko prezentuje się tak okropnie że gdybym miała drugie takie same to byłabym brzydka i wyglądałabym staro, ale tak nie jest bo drugie oko na szczęście mam normalne i muszę coś z tym zrobić, bo psuje mi to cały wygląd, staram się póki co zasłaniać te oko grzywką(i w sumie tylko po to ja zrobiłam) powiedzcie mi czy w wieku prawie 20 lat naprawdę będę zmuszona skorzystać z botoksu w celu skorygowania kształtu tego drugiego oka i uniesienia brwi razem z powieką ? nie ma innego sposobu na podniesienie jednej brwi ? :O wiem że jest jeszcze kwas hialuronowy, ale to w sumie to samo

nikt nie wie ? :(

botoks uzaleznia wiec lepiej nie zaczynaj PS. az tak Ci to przeszkadza?? Nie wiem... wysmiewaja sie z Ciebie, patrza jak na gorsza, nie masz powodzenia etc??

Gość sdlkfkdfnksdfsdkjfsd
Botoks nic na to nie poradzi. On paraliżuje mięśnie. Istnieje możliwosć operacji plastyczniej: podniesienie powiek. Jak nie boisz się takich rzeczy i masz kasę to się możesz nad tym zastanowic.

mi się też wydaje, że na to botoks nie pomoże, rozwiązaniem tutaj jest chyba tyko plastyka powieki, musieliby ci kawałek skóry tam usunąć między brwią i powieką i moze ejszcze z góry żeby podciągnąć brew - czyli lifting

Gość OneTwo
Istnieje też ryzyko, że bardziej spierdolisz.

rozcinać nic sobie nie chcę.. z tym botoksem to widziałam że może dać czasem niezły efekt podniesienia brwi - zwłaszcza właśnie jak mięsien lekko ''zwisł'' to go wyprostuje i podniesie, nie trzeba do tego koniecznie operacji plastycznej

Gość ddfdfdfdfdfdf
mnie to obrzydza, w zyciu bym sobie jakiegos swinstwa nie dala wstrzyknac pod skore :O

Gość ...ot..co...
botoks tez podnosi brwi wiec moze to bedzie dobry sposob na pozbycie sie problemu